[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 8

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”434 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 35%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’8′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

23 varer:

brune ris 400 g
agurker 2 stk
tomater 400 g
kylling 400 g
lime 2 stk
hjertesalat 2 stk
chili 2 stk
koriander 1 stk
rødkål 0,5 stk
gulerødder 500 g
fuldkornsnudler 400 g
hakket kød 400 g
rispapir 12 stk
chilisauce 1 stk
rød peber 1 stk
couscous 100 g
falafel 285 g
bredbladet persille 1 bundt
grønkål 0,25 stk
yoghurt naturel 100 ml
peanutbutter 50 g

Basis

olivenolie
salt
sukker
soja
8 fed hvidløg
2 rødløg
krydderier
sort peber
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”xxx” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 30%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’8′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

19 varer:

brune ris 400 g
agurker 2 stk
tomater 400 g
kylling 400 g
lime 2 stk
hjertesalat 2 stk
chili 2 stk
koriander 1 stk
rødkål 0,5 stk
gulerødder 500 g
fuldkornsnudler 400 g
hakket kød 400 g
rispapir 12 stk
chilisauce 1 stk
rød peber 1 stk
couscous 100 g
falafel 285 g
bredbladet persille 1 bundt
grønkål 0,25 stk
yoghurt naturel 100 ml
peanutbutter 50 g

Basis

olivenolie
salt
sukker
soja
8 fed hvidløg
2 rødløg
krydderier
sort peber
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Stegt kylling med tomatsalat, dressing og brune ris”]

400g brune parboiled ris
1 agurk
400g tomater
400g kylling
1 lime
1 chili

Basis
olivenolie
salt
sukker
soja
2 fed hvidløg
2 rødløg
krydderier

Opskrift

1. Kog ris efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
1 lime: Halveres.
1 chili: Fint.
2 fed hvidløg: Tynde skiver.
2 rødløg: Tynde både.
1 agurk: Flækkes på langs. Tag kernerne ud. Skær i skiver.
400g tomater: Skæres i halve.
400g kylling: Skæres i mundrette stykker.

3. Stor skål: Kom agurk, løg og tomater i.

4. Pande med olivenolie: Steg hvidløg.
Tilsæt kød og steg til det er gennemstegt.
Krydr med salt og valgfrie krydderier.

5. Lille skål: Bland limesaft, 2 tsk. sukker, 3 spsk. soja og chili.

6. Vend dressingen i skålen med agurk, løg og tomat.

7. Dybe tallerkener: Anret ris med salat og kød på toppen.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Gør det selv forårsruller med kød, grøntsager og nudelsalat”]

1-2 hjertesalat
1 lime
1 chili
1 bundt koriander
1/2 rødkål
500g gulerødder
200g fuldkornsnudler
400g hakket kød
12-24stk rispapir
sød chilisauce

Basis
olivenolie
salt
sukker
soja
2-4 fed hvidløg (finthakket)
evt. teriyaki-sauce

Opskrift

1. Kog nudler efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
1-2 hjertesalat: Fint.
2 lime: Både.
1 chili: Tynde ringe.
1 bundt koriander: Stilkene hakkes fint. Resten plukkes.
1/2 rødkål: Meget fint.
500g gulerødder: Tynde skiver.

3. Stort fad: Anret lime, hjertesalat, koriander, chili, halvdelen af rødkål og halvdel gulerødder.

4. Pande med olie: Brun kødet, korianderstilke og hvidløg.
Tilsæt lidt soja og en spids sukker.
Kom derefter kødet i en skål.

5. Skål: Bland afdryppede nudler med soja, rødkål, gulerødder og limesaft.
Smag til med lidt salt og sukker.

6. Kom vand i et fad eller stor tallerken.
Stil alle skåle og fade ind på bordet.

7. Dyp rispapir i vandet i ca. 20 sekunder.
Placer kød, hjertesalat, rødkål, gulerod, koriander og chili på rispapiret.
Fold enderne ind og rul til en forårsrulle.
Serveres med nudelsalat, limebåde, soja, sød chilisauce og evt. teriyaki-sauce til.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Couscoussalat med sprøde falafler og peanutbutter-sauce”]

1 rød peber
100g couscous
285g falafel
1 bundt bredbladet persille
1 agurk
1/4 grønkål
100ml yoghurt naturel
50g peanutbutter

Basis
olivenolie
smagsneutral olie
havsalt
sort peber
eddike (fx æbleeddike)
2 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog couscous efter anvisning på pakken.

2. Varm falafel efter anvisnng på pakken.

3. ? Klargør og hak:
1 rød peber: Både.
1 bundt bredbladet persille: Groft.
1 agurk: Tern.
60g grønkål: Fint.
2 fed hvidløg: Presset.

4. Pande med olie: Steg peberfrugt – den skal være mør og have farve.
Krydr med salt.

5. Stor skål: Kom couscoussen i og rør med en gaffel.
Tilsæt hvidløg, persille, peberfrugt, agurk og grønkål.
Tilsæt 3 spsk. eddike og 4 spsk. olivenolie.
Krydr med salt og peber.

6. Lille skål: Bland yoghurt og peanutbutter.
Smag til med salt og eddike.

7. Dybe tallerkener: Anret couscoussalaten og falafler.
Hæld peanutbutter-sauce på toppen.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Stegt kylling med tomatsalat, dressing og brune ris”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Gør det selv forårsruller med kød, grøntsager og nudelsalat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]