[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 7

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”546 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 41%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’7′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

38 varer:

jasminris 800 g
æbler 4 stk
gulerødder 2000 g
kokosmælk 640 g
broccoli 3 stk
medisterpølse 1000 g
mandler 80 g
hakket oksekød 800 g
couscous 800 g
tomater 800-1000 g
persille 2 bundt
appelsiner 4 stk
citron 2 stk
pasta penne 400 g
tomater med grøntsager, glas 680 g
parmesan
grøntsagsbouillon 24 g
bladselleri 2 stk
squash 2 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
10 løg
16 fed hvidløg
4 spsk. karry
sukker
4 spsk røget paprika
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”619 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 33%

? 89% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’7′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Familie’]

19 varegrupper:

jasminris 800 g
æbler 4 stk
gulerødder 2000 g
kokosmælk 640 g
broccoli 3 stk
medisterpølse 1000 g
mandler 80 g
hakket oksekød 800 g
couscous 800 g
tomater 800-1000 g
persille 2 bundt
appelsiner 4 stk
citron 2 stk
pasta penne 400 g
tomater med grøntsager, glas 680 g
parmesan
grøntsagsbouillon 24 g
bladselleri 2 stk
squash 2 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
10 løg
16 fed hvidløg
4 spsk. karry
sukker
4 spsk røget paprika
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Boller i karry med æbler, gulerødder og ristede mandler”]

800g jasminris
4 æbler
1000g gulerødder
640g kokosmælk
3 broccoli
1000g medisterpølse
80g mandler

Basis
olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
4 løg
8 fed hvidløg
4 spsk. karry

Opskrift

1. Kog ris efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
2 æbler: Revet.
1000g gulerødder: Halvdelen revet. Den anden halvdel små stykker.
3 broccoli: Mundrette stykker.
4 løg: Fint.
8 fed hvidløg: Tynde skiver.
80g mandler: Hakket.

3. Rist mandlerne på en tør pande.
Hæld dem op i en lille skål, når de har fået lidt farve.

4. Hæld lidt olivenolie på panden.
Steg æbler, revet gulerødder, løg og hvidløg i ca. 4 min.

5. Tilsæt 4 spsk. karry og 4 spsk. mel.
Tilsæt kokosmælk.
Tilsæt 1 l vand.
Tilsæt grøntsagsbouillon.
Rør rundt og kog op.
Smag til med salt og peber.

6. Tilsæt broccoli og gulerodsstykker til panden.
Sæt låg på og lad det simre i ca. 4 min.

7. Kog 4 dl vand i en anden gryde med lidt salt.
Klem fars ud af medisteren og kom kødbollerne i vandet.
Kog kødbollerne til de er gennemstegte, ca. 5 min.

8. Vend kødbollerne i karrysaucen.
Smag til med salt og peber.

9. Server boller i karry med kogte ris,
Drys de ristede mandler på toppen.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Paprika-kødboller med sprøde gulerødder og couscoussalat”]

800g hakket oksekød
800g couscous
1000g gulerødder
800-1000g tomater
2 bundt persille
4 appelsiner
2 citron

Basis
olivenolie
salt
sort peber
sukker
4 spsk røget paprika
4 fed hvidløg
4 løg

Opskrift

1. ?Klargør og hak:
1000g gulerødder: Flækkes på langs.
4 appelsiner: Klem saften.
2 citron: Klem saften.
800g-1000g tomater: I tern.
2 bundt persille: Groft.
4 fed hvidløg: Revet fint.
4 løg: Tynde skiver.

2. Stor pande med olivenolie: Steg gulerødderne til de er helt møre, ca. 12-15 min.
Efter 7 min tilsættes saften fra appelsinerne.
Drys lidt salt henover.

3. Kog couscous efter anvisning på pakken.

4. Lille skål: Vend løg med citronsaft og 6 tsk. sukker
Lad blandingen trække indtil servering.

5. Skål: Bland oksekød, hvidløg, salt, peber og 4 spsk røget paprika.
Form farsen til små kødboller.

6. Varm pande med olivenolie: Steg kødbollerne til de er gennemstegte, ca. 5 min.

7. Skål: Bland couscous, olivenolie, tomater, salt og peber.

8. Tilsæt persille til skålen med de de marinerede løg og vend sammen.

9. Lille fad eller tallerken: Anret gulerødder og hæld løg/persille-blandingen på toppen.

10. Server kødboller og couscoussalat med stegte gulerødder.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Pasta-gryde med grøntsager og parmesan”]

400g pasta penne
680g glas tomater med grøntsager
parmesan
24g grøntsagsbouillon
2 stængel bladselleri
2 squash
6-8 blade salvie

Basis
olivenolie
havsalt
sort peber
eddike (fx æbleeddike)
1 løg
2-4 fed hvidløg

Opskrift

1. Rør 2 bouillon med ca. 8 dl kogende vand.

2. ? Klargør og hak:
2 squash: Små tern.
2 stængel bladselleri: Skiver a 1 cm.
1 løg: Fint.
2-4 fed hvidløg: Presset.

3. Stor gryde med olivenolie: Steg løg og hvidløg ca. 2 min. uden at de tager farve.

4. Tilsæt bladselleri og squash.
Steg ca. 2 min.

5. Tilsæt bouillon og tomatsauce.
Kog op.

6. Tilsæt pasta til gryden.
Lad simre til pastaen er færdig, ca. 12 min.

7. Snit salvien groft og kom i gryden.
Smag til med salt, peber, lidt eddike og olivenolie.

8. Server retten med lidt revet parmesan på toppen.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Boller i karry med æbler, gulerødder og ristede mandler”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Paprika-kødboller med sprøde gulerødder og couscoussalat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]