[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 7

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”348 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 48%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’7′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

22 varer:

jasminris 400 g
æbler 2 stk
gulerødder 1000 g
kokosmælk 320 g
broccoli 2 stk
medisterpølse 500 g
mandler 40 g
hakket oksekød 400 g
couscous 400 g
tomater 400-500 g
persille 1 bundt
appelsiner 2 stk
citron 1 stk
pasta penne 200 g
tomater med grøntsager, glas 340 g
parmesan
grøntsagsbouillon 12 g
bladselleri 1 stk
squash 1 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
5 løg
8 fed hvidløg
2 spsk. karry
sukker
2 spsk røget paprika
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”471 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 30%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’7′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

19 varer:

jasminris 400 g
æbler 2 stk
gulerødder 1000 g
kokosmælk 320 g
broccoli 2 stk
medisterpølse 500 g
mandler 40 g
hakket oksekød 400 g
couscous 400 g
tomater 400-500 g
persille 1 bundt
appelsiner 2 stk
citron 1 stk
pasta penne 200 g
tomater med grøntsager, glas 340 g
parmesan
grøntsagsbouillon 12 g
bladselleri 1 stk
squash 1 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
5 løg
8 fed hvidløg
2 spsk. karry
sukker
2 spsk røget paprika
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Boller i karry med æbler, gulerødder og ristede mandler”]

400g jasminris
2 æbler
500g gulerødder
320g kokosmælk
2 broccoli
500g medisterpølse
40g mandler

Basis
olivenolie
salt
sort peber
hvedemel
grøntsagsbouillon
2 løg
4 fed hvidløg
2 spsk. karry

Opskrift

1. Kog ris efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
2 æbler: Revet.
500g gulerødder: Halvdelen revet. Den anden halvdel små stykker.
2 broccoli: Mundrette stykker.
2 løg: Fint.
4 fed hvidløg: Tynde skiver.
40g mandler: Hakket.

3. Rist mandlerne på en tør pande.
Hæld dem op i en lille skål, når de har fået lidt farve.

4. Hæld lidt olivenolie på panden.
Steg æbler, revet gulerødder, løg og hvidløg i ca. 4 min.

5. Tilsæt 2 spsk. karry og 2 spsk. mel.
Tilsæt kokosmælk.
Tilsæt 5 dl vand.
Tilsæt grøntsagsbouillon.
Rør rundt og kog op.
Smag til med salt og peber.

6. Tilsæt broccoli og gulerodsstykker til panden.
Sæt låg på og lad det simre i ca. 4 min.

7. Kog 2 dl vand i en anden gryde med lidt salt.
Klem fars ud af medisteren og kom kødbollerne i vandet.
Kog kødbollerne til de er gennemstegte, ca. 5 min.

8. Vend kødbollerne i karrysaucen.
Smag til med salt og peber.

9. Server boller i karry med kogte ris,
Drys de ristede mandler på toppen.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Paprika-kødboller med sprøde gulerødder og couscoussalat”]

400g hakket oksekød
400g couscous
500g gulerødder
500g tomater
1 bundt persille
2 appelsiner
1 citron

Basis
olivenolie
salt
sort peber
sukker
2 spsk røget paprika
2 fed hvidløg
2 løg

Opskrift

1. ?Klargør og hak:
500g gulerødder: Flækkes på langs.
2 appelsiner: Klem saften.
1 citron: Klem saften.
500g tomater: I tern.
1 bundt persille: Groft.
2 fed hvidløg: Revet fint.
2 løg: Tynde skiver.

2. Stor pande med olivenolie: Steg gulerødderne til de er helt møre, ca. 12-15 min.
Efter 7 min tilsættes saften fra appelsinerne.
Drys lidt salt henover.

3. Kog couscous efter anvisning på pakken.

4. Lille skål: Vend løg med citronsaft og 3 tsk. sukker
Lad blandingen trække indtil servering.

5. Skål: Bland oksekød, hvidløg, salt, peber og 2 spsk røget paprika.
Form farsen til små kødboller.

6. Varm pande med olivenolie: Steg kødbollerne til de er gennemstegte, ca. 5 min.

7. Skål: Bland couscous, olivenolie, tomater, salt og peber.

8. Tilsæt persille til skålen med de de marinerede løg og vend sammen.

9. Lille fad eller tallerken: Anret gulerødder og hæld løg/persille-blandingen på toppen.

10. Server kødboller og couscoussalat med stegte gulerødder.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Pasta-gryde med grøntsager og parmesan”]

200g pasta penne
340g glas tomater med grøntsager
parmesan
12g grøntsagsbouillon
1 stængel bladselleri
1 squash
3-4 blade salvie

Basis
olivenolie
havsalt
sort peber
eddike (fx æbleeddike)
½ løg
1-2 fed hvidløg

Opskrift

1. Rør en bouillon med ca. 4 dl kogende vand.

2. ? Klargør og hak:
1 squash: Små tern.
1 stængel bladselleri: Skiver a 1 cm.
½ løg: Fint.
1-2 fed hvidløg: Presset.

3. Stor gryde med olivenolie: Steg løg og hvidløg ca. 2 min. uden at de tager farve.

4. Tilsæt bladselleri og squash.
Steg ca. 2 min.

5. Tilsæt bouillon og tomatsauce.
Kog op.

6. Tilsæt pasta til gryden.
Lad simre til pastaen er færdig, ca. 12 min.

7. Snit salvien groft og kom i gryden.
Smag til med salt, peber, lidt eddike og olivenolie.

8. Server retten med lidt revet parmesan på toppen.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Boller i karry med æbler, gulerødder og ristede mandler”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Paprika-kødboller med sprøde gulerødder og couscoussalat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]