[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 6

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”562 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 39%

? 94% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’6′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

28 varer:

pizzadej 1400 g
salatmix 250 g
hjertesalat 2 stk
hakket oksekød 800 g
hakkede tomater 800 g
gouda 280 g
creme fraiche 500 ml
kylling 650 g
rød chili 3 stk
bulgur 500 g
grønne bønner 500 g
tomater 1500 g
citron 6 stk
spidskål 1 stk
bundt bredbladet persille 2 stk
tofu 400 g
teriyaki 250 g

Basis

olivenolie
salt
peber
6 fed hvidløg
8 løg
paprika (efter smag)
groft mel

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”646 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 30%

? 88% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’6′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Familie’]

17 varer:

pizzadej 1300 g
salatmix 250 g
hjertesalat 2 stk
hakket oksekød 800 g
hakkede tomater 800 g
gouda 280 g
creme fraiche 500 ml
kylling 800 g
rød chili 3 stk
bulgur 500 g
grønne bønner 1000 g
tomater 1600 g
citron 6 stk
spidskål 1 stk
bundt bredbladet persille 2 stk
tofu 500 g
teriyaki 250 g

Basis

olivenolie
salt
peber
6 fed hvidløg
8 løg
paprika (efter smag)
groft mel

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pizza med oksekød, revet gouda og salat”]

1600g pizzadej
240g salatmix
2 hjertesalet
800g hakket oksekød
600g hakkede tomater
280g revet gouda
200ml creme fraiche

Basis
olivenolie
salt
peber
4 fed hvidløg
4 løg
paprika (efter smag)

Opskrift

0. (OSUMA kunder) Lav dejen efter anvisning på pakken.

1. Tænd ovnen på 220-270 °C – efter anvisning på pizzapakken.

2. ? Klargør og hak:
2 hjertesalat: Fint.
4 fed hvidløg: Presset.
4 løg: Tynde skiver.

3. Bland hjertesalat og salatmix i en skål.

4. Varm pande med olivenolie: Steg løg i ca. 3 min.
Tilsæt kødet til det får farve.
Smag til med paprika og salt.

5. Bageplade med papir: Rul pizzadejen ud.
Smør dejen med tomatsauce.
Tilsæt kød, løg og ost.

6. Bag pizzaerne i ovnen efter anvisning på pizzapakken.

7. Lille skål: Bland creme fraichen, hvidløg, salt og peber.

8. Tag pizzaerne ud af ovnen.
Top med salat og dressing.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Sprød kylling med grønne bønner, bulgur og hvidløgsdressing”]

800g kylling
2 rød chili
600g bulgur
500g grønne bønner
300ml creme fraichen
1600g tomater
4 citroner

Basis
olivenolie
salt
peber
2 fed hvidløg
4 løg

Opskrift

1. Tænd ovnen på 220C.

2. Kog bulgur efter anvisning på pakken.

3. Bageplade med bagepapir: Fordel kyllingen og drys med salt.
Sæt bagepladen i ovnen i ca. 25 min.

4. ? Klargør og hak:
2 rød chili: Tynde ringe.
500g grønne bønner: Nip enderne af.
1600g tomater: Tern.
4 citroner: Både.
2 fed hvidløg: Presset.
4 løg: Tynde både.

5. Skål med koldt vand: Kom løgbådene i vandet indtil du skal bruge dem.

6. Små skåle: Kom chili og citronbåde i hver sin skål.

7. Gryde med lidt vand i bunden: Kom de grønne bønner i sammen med lidt salt.
Kog op og damp bønnerne i ca. 3 min.

8. Lille skål: Bland creme fraichen hvidløg, salt og peber til en dressing.

9. Afdryp løgene
Vend løg og tomater med bulguren.
Smag til med salt, citronsaft og olivenolie.

10. Server kylling med og grønne bønner og bulgursalat.
Top med hvidløgsdressing og citronsaft og evt. lidt chili.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Knasende tofu med kålsalat og teriyaki”]

2 spidskål
2 citroner
2 bundter bredbladet persille
1 chili
560g tofu
100g teriyaki

Basis
olivenolie
havsalt
sort peber
groft mel

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
2 spidskål: Fint.
2 citroner: Halveret.
2 bundt bredbladet persille: Fint.
1 chili: Tynde skiver.
560g tofu: Tern a 2 cm.

2. Stor skål: Pres 2 citroner
Vend spidskålen med saften.
Tilsæt persille, chili, lidt salt og peber.
Ælt det hele godt sammen med hænderne.

3. Vend tofu i lidt groft mel.

4. Varm pande med olie: Steg tofuen til den bliver sprød. Ca. 8 min.

5. Server tofu med kålsalat og teriyaki.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pizza med oksekød, revet gouda og salat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Sprød kylling med grønne bønner, bulgur og hvidløgsdressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]