[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 6

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”401 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 40%

? 94% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’6′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

20 varer:

pizzadej 700 g
salatmix 125 g
hjertesalat 2 stk
hakket oksekød 400 g
hakkede tomater 400 g
gouda 140 g
creme fraiche 400 ml
kyllinge 600 g
rød chili 2 stk
bulgur 500 g
grønne bønner 500 g
tomater 1000 g
citron 6 stk
spidskål 1 stk
bundt bredbladet persille 1 stk
tofu 200 g
teriyaki 250 g

Basis

olivenolie
salt
peber
3 fed hvidløg
4 løg
paprika (efter smag)
groft mel

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”486 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 27%

? 88% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’6′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

17 varer:

pizzadej 650 g
salatmix 125 g
hjertesalat 2 stk
hakket oksekød 400 g
hakkede tomater 400 g
gouda 140 g
creme fraiche 400 ml
kyllinge 800 g
rød chili 3 stk
bulgur 400 g
grønne bønner 1000 g
tomater 800 g
citron 3 stk
spidskål 1 stk
bundt bredbladet persille 1 stk
tofu 500 g
teriyaki 250 g

Basis

olivenolie
salt
peber
3 fed hvidløg
4 løg
paprika (efter smag)
groft mel

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pizza med oksekød, revet gouda og salat”]

800g pizzadej
120g salatmix
2 hjertesalet
400g hakket oksekød
300g hakkede tomater
200g revet gouda
200ml creme fraiche

Basis
olivenolie
salt
peber
2 fed hvidløg
2 løg
paprika (efter smag)

Opskrift

0. (OSUMA kunder) Lav dejen efter anvisning på pakken.

1. Tænd ovnen på 220-270 °C – efter anvisning på pizzapakken.

2. ? Klargør og hak:
2 hjertesalat: Fint.
2 fed hvidløg: Presset.
2 løg: Tynde skiver.

3. Bland hjertesalat og salatmix i en skål.

4. Varm pande med olivenolie: Steg løg i ca. 3 min.
Tilsæt kødet til det får farve.
Smag til med paprika og salt.

5. Bageplade med papir: Rul pizzadejen ud.
Smør dejen med tomatsauce.
Tilsæt kød, løg og ost.

6. Bag pizzaerne i ovnen efter anvisning på pizzapakken.

7. Lille skål: Bland creme fraichen, hvidløg, salt og peber.

8. Tag pizzaerne ud af ovnen.
Top med salat og dressing.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Sprød kylling med grønne bønner, bulgur og hvidløgsdressing”]

400g kylling
1 rød chili
300g bulgur
250g grønne bønner
200ml creme fraichen
800g tomater
2 citroner

Basis
olivenolie
salt
peber
1 fed hvidløg
2 løg

Opskrift

1. Tænd ovnen på 220C.

2. Kog bulgur efter anvisning på pakken.

3. Bageplade med bagepapir: Fordel kyllingen og drys med salt.
Sæt bagepladen i ovnen i ca. 25 min.

4. ? Klargør og hak:
1 rød chili: Tynde ringe.
250g grønne bønner: Nip enderne af.
800g tomater: Tern.
2 citron: Både.
1 fed hvidløg: Presset.
2 løg: Tynde både.

5. Skål med koldt vand: Kom løgbådene i vandet indtil du skal bruge dem.

6. Små skåle: Kom chili og citronbåde i hver sin skål.

7. Gryde med lidt vand i bunden: Kom de grønne bønner i sammen med lidt salt.
Kog op og damp bønnerne i ca. 3 min.

8. Lille skål: Bland creme fraichen hvidløg, salt og peber til en dressing.

9. Afdryp løgene
Vend løg og tomater med bulguren.
Smag til med salt, citronsaft og olivenolie.

10. Server kylling med og grønne bønner og bulgursalat.
Top med hvidløgsdressing og citronsaft og evt. lidt chili.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Knasende tofu med kålsalat og teriyaki”]

1 spidskål
1 citron
1 bundt bredbladet persille
½ chili
280g tofu
50g teriyaki

Basis
olivenolie
havsalt
sort peber
groft mel

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
1 spidskål: Fint.
1 citron: Halveret.
1 bundt bredbladet persille: Fint.
½ chili: Tynde skiver.
280g tofu: Tern a 2 cm.

2. Stor skål: Pres 1 citron
Vend spidskålen med saften.
Tilsæt persille, chili, lidt salt og peber.
Ælt det hele godt sammen med hænderne.

3. Vend tofu i lidt groft mel.

4. Varm pande med olie: Steg tofuen til den bliver sprød. Ca. 8 min.

5. Server tofu med kålsalat og teriyaki.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pizza med oksekød, revet gouda og salat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Sprød kylling med grønne bønner, bulgur og hvidløgsdressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]