[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 5

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”549 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 41%

? 82% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’5′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

19 varer:

hjertesalat 4 stk
cherrytomater 800 g
agurk 4 stk
hakket oksekød 800 g
pitabrød 8 stk
græskinspireret yoghurt 1600 g
spidskål 2 stk
søde kartofler 1200 g
gulerødder 1000 g
kylling 800 g
rucola 200 g
mandler 40 g
rødbeder 150 g
rødkål 0,5 stk
appelsiner 2 stk
vegebøffer 4 stk
burgerboller 4 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
4 rødløg
16 fed hvidløg
Krydderier
sukker
eddike
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”591 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 36%

? 88% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’5′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Familie’]

17 varer:

hjertesalat 4 stk
cherrytomater 800 g
agurk 4 stk
hakket oksekød 800 g
pitabrød 8 stk
græskinspireret yoghurt 1600 g
spidskål 2 stk
søde kartofler 1200 g
gulerødder 1000 g
kylling 800 g
rucola 200 g
mandler 40 g
rødbeder 150 g
rødkål 0,5 stk
appelsiner 2 stk
vegebøffer 4 stk
burgerboller 4 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
4 rødløg
16 fed hvidløg
Krydderier
sukker
eddike
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pitabrød med grøntsager, oksekød og dressing”]

4 hjertesalat
800g cherrytomater
4 agurk
800g hakket oksekød
8 pitabrød
800g græskinspireret yoghurt

Basis
olivenolie
salt
sort peber
4 rødløg
16 fed hvidløg
Krydderier

Opskrift
1. ? Klargør og hak:

4 hjertesalat: Fint
800g cherrytomater: Halve
4 agurk: Tern
4 rødløg: Tynde skiver
8 fed hvidløg: Tynde skiver
8 fed hvidløg: Revet fint

2. Anret tomater, hjertesalat, rødløg og agurk på et fad eller stor tallerken.

3. Stor pande med olivenolie: Steg 8 fed hvidløg i tynde skiver.
Tilsæt og steg oksekød.
Tilsæt salt, peber og kryderier efter egen smag.

4. Varm halvdelen af pitabrødene på en brødrister.

5. I en lille skål: Bland yoghurt, salt og lidt revet hvidløg.

6. Fyld pitabrød med grøntsager, oksekød, og yoghurtdressing.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Bagt kylling med søde kartofler og coleslaw”]

2 spidskål
1200g sød kartoffel
1000g gulerødder
800g kylling
800g græsk-inspireret yoghurt

Basis
olivenolie
salt
sort peber
sukker
eddike
2 fed hvidløg
krydderi

Opskrift

1. Tænd ovnen på 220C.

2. ? Klargør søde kartofler.
Skær i både.
Kom på en bageplade med bagepapir.
Vend med olivenolie og salt.
Bag i ovnen i ca. 30 min.

3. Placer kyllingefilet i et ovnfast fad.
Tilsæt salt og valgfrie krydderier.
Varm i ovnen i ca. 25 min.

4. ? Klargør og hak:
2 spidskål: Snit fint.
1000g gulerødder: Halvdelen i stave. Halvdelen revet groft.
2 fed hvidløg: Hakket fint.

5. Lille skål: Kom gulerodsstave.

6. Skål: Kom Revne gulerødder og spidskål.

7. Lille skål: Bland yoghurt med hvidløg.
Tilsæt 4 spsk. eddike og 4 tsk. sukker.

8. Vend dressingen med de revne gulerødder og spidskål.
Smag til med salt og peber.

9. Server kylling med coleslaw og søde kartofler.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Vegetarburger med rucula, sprøde mandler og rødbeder”]

200 g rucola
40 g mandler
150 g rødbeder
1/2 rødkål
2 appelsiner
4 vegebøffer
4 burgerboller

Basis
1 rødløg
olivenolie
havsalt
sort peber
mayonnaise
sennep

Opskrift

1. Tænd ovn på 225 grader.

2. ? Klargør og hak:
Rødkål: Fint.
Rucola: Groft.
Appelsiner: Presset.
Rødløg: Tynde skiver.
Rødbeder: Revet på rivejern.

3. Varm vegetarbøffer i ovnen efter anvisning på pakken.

4. Kom rødløg og rucola i hver sin skål.

5. Rist mandler på en varm pande i lidt olie.

6. I en skål: Vend rødkål, rødbede, mandler, appelsinsaft og 10 spsk. olivenolie.
Krydr med salt og peber.

7. Lun bollerne i den varme ovn.

8. Fyld vegetarbøf, slaw, rucola og rødløg i bollerne.
Tilføj mayo, ketchup eller sennep efter egen smag.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pitabrød med grøntsager, oksekød og dressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Bagt kylling med søde kartofler og coleslaw”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]