[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 5

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”366 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 45%

? 82% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’5′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

19 varer:

hjertesalat 2 stk
cherrytomater 400 g
agurk 2 stk
hakket oksekød 400 g
pitabrød 4 stk
græskinspireret yoghurt 800 g
spidskål 1 stk
søde kartofler 600 g
gulerødder 500 g
kylling 400 g
rucola 100 g
mandler 20 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
2 rødløg
8 fed hvidløg
Krydderier
sukker
eddike
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”409 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 39%

? 88% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’5′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

17 varer:

hjertesalat 2 stk
cherrytomater 400 g
agurk 2 stk
hakket oksekød 400 g
pitabrød 4 stk
græskinspireret yoghurt 800 g
spidskål 1 stk
søde kartofler 600 g
gulerødder 500 g
kylling 400 g
rucola 100 g
mandler 20 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
2 rødløg
8 fed hvidløg
Krydderier
sukker
eddike
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pitabrød med grøntsager, oksekød og dressing”]

2 hjertesalat
400g cherrytomater
2 agurk
400g hakket oksekød
4 pitabrød
400g græskinspireret yoghurt

Basis
olivenolie
salt
sort peber
2 rødløg
8 fed hvidløg
Krydderier

Opskrift
1. ? Klargør og hak:

2 hjertesalat: Fint
400g cherrytomater: Halve
2 agurk: Tern
2 rødløg: Tynde skiver
4 fed hvidløg: Tynde skiver
4 fed hvidløg: Revet fint

2. Anret tomater, hjertesalat, rødløg og agurk på et fad eller stor tallerken.

3. Stor pande med olivenolie: Steg 4 fed hvidløg i tynde skiver.
Tilsæt og steg oksekød.
Tilsæt salt, peber og kryderier efter egen smag.

4. Varm halvdelen af pitabrødene på en brødrister.

5. I en lille skål: Bland yoghurt, salt og lidt revet hvidløg.

6. Fyld pitabrød med grøntsager, oksekød, og yoghurtdressing.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Bagt kylling med søde kartofler og coleslaw”]

1 spidskål
600g sød kartoffel
500g gulerødder
400g kylling
400g græsk-inspireret yoghurt

Basis
olivenolie
salt
sort peber
sukker
eddike
1 fed hvidløg
krydderi

Opskrift

1. Tænd ovnen på 220C.

2. ? Klargør søde kartofler.
Skær i både.
Kom på en bageplade med bagepapir.
Vend med olivenolie og salt.
Bag i ovnen i ca. 30 min.

3. Placer kyllingefilet i et ovnfast fad.
Tilsæt salt og valgfrie krydderier.
Varm i ovnen i ca. 25 min.

4. ? Klargør og hak:
1 spidskål: Snit fint.
500g gulerødder: Halvdelen i stave. Halvdelen revet groft.
1 fed hvidløg: Hakket fint.

5. Lille skål: Kom gulerodsstave.

6. Skål: Kom Revne gulerødder og spidskål.

7. Lille skål: Bland yoghurt med hvidløg.
Tilsæt 2 spsk. eddike og 2 tsk. sukker.

8. Vend dressingen med de revne gulerødder og spidskål.
Smag til med salt og peber.

9. Server kylling med coleslaw og søde kartofler.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Vegetarburger med rucula, sprøde mandler og rødbeder”]

100 g rucola
20 g mandler
75 g rødbeder
1/4 rødkål
1 appelsiner
2 vegebøffer
2 burgerboller

Basis
0,5 rødløg
olivenolie
havsalt
sort peber
mayonnaise
sennep

Opskrift

1. Tænd ovn på 225 grader.

2. ? Klargør og hak:
Rødkål: Fint.
Rucola: Groft.
Appelsiner: Presset.
Rødløg: Tynde skiver.
Rødbeder: Revet på rivejern.

3. Varm vegetarbøffer i ovnen efter anvisning på pakken.

4. Kom rødløg og rucola i hver sin skål.

5. Rist mandler på en varm pande i lidt olie.

6. I en skål: Vend rødkål, rødbede, mandler, appelsinsaft og 5 spsk. olivenolie.
Krydr med salt og peber.

7. Lun bollerne i den varme ovn.

8. Fyld vegetarbøf, slaw, rucola og rødløg i bollerne.
Tilføj mayo, ketchup eller sennep efter egen smag.

 

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pitabrød med grøntsager, oksekød og dressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Bagt kylling med søde kartofler og coleslaw”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]