[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 46

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”525 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 43%

? 88% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’46’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

35 varer:

lime 4 stk
forårsruller 800 g
nudler 800 g
agurk 4 stk
tomater 1300 g
chili 3 stk
koriander 1 stk
jasminris 800 g
gulerødder 1000 g
broccoli 3 stk
koteletter 800 g
sød kartoffel 2 stk
rucola 80 g
pesto 100 g
gnocchi 800 g
mozzarella 125 g

Basis

8 rødløg
16 fed hvidløg (i tynde skiver)
soja
sort peber
smør
salt
sukker
olivenolie
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”511 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 45%

? 75% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’46’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’familie’]

16 varegrupper:

lime 4 stk
forårsruller 800 g
nudler 800 g
agurk 4 stk
tomater 1300 g
chili 3 stk
koriander 1 stk
jasminris 800 g
gulerødder 1000 g
broccoli 3 stk
koteletter 800 g
sød kartoffel 2 stk
rucola 80 g
pesto 100 g
gnocchi 800 g
mozzarella 125 g

Basis

8 rødløg
16 fed hvidløg (i tynde skiver)
soja
sort peber
smør
salt
sukker
olivenolie
eddike (fx æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Knasende forårsruller med nudelsalat og chili-dressing”]

4 lime
800 g forårsruller
800 g nudler
4 agurk
800 g tomater
4 chili
1 bundt koriander

Basis
4 rødløg
soja
olivenolie
salt
sukker

Opskrift

1. Sæt vand over til nudlerne.

2. ? Klargør og hak:
– 4 rødløg: Tynde både.
– 4 chili: Små stykker.
– 4 agurk: Små stykker.
– 1 bundt koriander: Groft.
– 4 lime: Halveret.
– 800 g tomater: Mundrette stykker.

3. Varm forårsrullerne efter anvisning på pakken.

4. Kog nudler efter anvisning på pakken.

5. I en stor skål: Bland 4 tsk. sukker, 16 spsk. soja og saften af 4 lime.
Tilsæt nudler, tomat, agurk, chili, rødløg og koriander.
Vende det sammen.

6. Server forårsruller med nudelsalat ved siden af.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Lynstegte grøntsager med svinekød og ris”]

800 g jasminris
1000 g gulerødder
3 broccoli
800 g koteletter

Basis
4 løg (i både)
12 fed hvidløg (i tynde skiver)
soja
olie til stegning
eddike (fx æbleeddike)
salt
sukker

Opskrift

1. ? Skær kødet i strimler.
Wok eller stor pande: Brun kødet i lidt olie.

2. Kog ris efter anvisning på pakken.

3. ? Klargør og hak:
– 1000 g gulerødder: Skrå skiver.
– 3 broccoli: Mundrette stykker. Stokken skrælles og hakkes i små stykker.
– 4 løg: Både.
– 12 fed hvidløg: Tynde skiver.

4. Tag kødet af wok/pande.
Tilsæt olie og gulerødder til panden. Steg ved høj varme ca. 1 minut.
Tilsæt broccoli. Steg i 3 minutter.
Tilsæt løg og hvidløg. Steg i 2 minutter.
Tilsæt kødet igen.
Tilsæt 6 spsk. soja og 2 tsk. sukker.
Kog op og smag til med salt og sukker.

5. Server grøntsager, kød og ris i dybe tallerkener.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Søde kartofler og gnocchi med grøn pesto og rucolasalat”]

2 stk. søde kartofler
500 g tomater
80 g rucola
100 g pesto
800 g gnocchi
125 mozzarella

Basis
olivenolie
havsalt
sort peber
eddike (fx æbleeddike)
smør
4 fed hvidløg

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
– 2 stk. søde kartofler: Små tern.
– 4 fed hvidløg: Finthakket.
– 500 g tomater: Små tern.
– 125 mozzarella: Små stykker.

2. Pande med olie: Steg sødekartoffel til de er møre ca. 7 min.
Tilsæt hvidløg, salt og peber.

3. Skål: Vend rucolo og tomater.
Tilsæt lidt eddike, olivenolie og salt.

4. Tag søde-kartoflerne af panden.
Tilsæt lidt olie og steg gnocchi ca. 5 min til de er gyldne.
Tilsæt søde-kartoflerne til panden igen og varm op.
Smag til med salt og peber.

5. Dybe tallerkener: Server gnocchi og søde kartofler toppet med pesto, rucola/tomatsalat og mozzarella.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Knasende forårsruller med nudelsalat og chili-dressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Lynstegte grøntsager med svinekød og ris”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]