[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 45

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”385 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 42%

? 85% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’45’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

24 varer:

auberginer 1,5 stk
tomater 400 g
babyspinat 90 g
mosede tomater 500 ml
pasta500 g
svine- og oksekød 400g
mozzarella 200 g
butternut-squash 1 stk
citron 0,5 stk
timian 20 g
ravioli 500 g
æbler 1,5 stk
spidskål 0,5 stk
solsikkekerner 150g
rucola 100 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

olivenolie
salt
peber
1,5 rødløg
4-6 fed hvidløg
eddike (fx balsamico)
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”417 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 38%

? 75% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’45’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

24 varer:

auberginer 1,5 stk
tomater 400 g
babyspinat 90 g
mosede tomater 500 ml
pasta500 g
svine- og oksekød 400g
mozzarella 200 g
butternut-squash 1 stk
citron 0,5 stk
timian 20 g
ravioli 500 g
æbler 1,5 stk
spidskål 0,5 stk
solsikkekerner 150g
rucola 100 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

olivenolie
salt
peber
1,5 rødløg
4-6 fed hvidløg
eddike (fx balsamico)
mayonnaise
sennep

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pasta med kødboller, tomat og spinat”]

1,5 auberginer
400 g Tomater
90 g babyspinat
500 ml mosede tomater
500 g pasta
400 g svine- og oksekød

Basis
olivenolie
salt
peber
0,5 rødløg
2-3 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog pasta efter anvisning på pakken.
Hæld vand fra pastaen.

2. ? Klargør og hak:
Auberginer: Små tern.
Tomater: Halve.
Løg: Både.
Hvidløg: Tynde skiver.
Spinat: Groft.

3. I en stor grynde med lidt olie:
Steg aubergine til de er møre.

4. Tilsæt hvidløg og løg.
Steg 2 min.
Tilsæt tomater, salt og peber.
Simre i 10 min.

5. I en skål: Rør oksekød og svinekød sammen.
Krydr med salt og peber.
Form små kødboller.

6. Steg kødboller i olie på en varm pande.

7. Vend mosede tomater (glas) og hakkede tomater (dåse) med pastaen.
Tilføj kødbollerne.
Krydr med salt og peber.

8. Server pasta, kødboller og tomatsauce i dybe tallerkener.
Top med aubergine, tomat og frisk spinat.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Butternut-ravioli med mozzarella og spidskålsalat”]

200 g mozzarella
1 butternut-squash
0,5 citron
20 g timian
500 g ravioli
1,5 æbler
0,5 spidskål
150 g solsikkekerner

Basis
2-3 fed hvidløg
olivenolie
salt
sort peber
eddike (fx balsamico)
0,5 rødløg

Opskrift

1. Kog ravioli efter anvisning på pakken.
Afdryp op gem lidt kogevand til senere.

2. Afdryp mozzarella.

3. ? Klargør og hak:
Butternutsquash: Skræl og skær toppen af. Flæk og tag kernerne ud. Hak i små tern.
Hvidløg: Tynde skiver.
Citron: I halve.
Spidskål: Fint
Timian: Fint.
Rødløg: fint
Æbler: Mundrette stykker.

4. På en stor varm pande: Rist solsikkekerner.
Hæld dem i en lille skål og gem 1/3 til i morgen.

5.Tilsæt olie til panden og steg butternut til de er møre.
Tilsæt undervejs hvidløg.
Vend med timian, citronsaft og salt.

6. I en skål: Bland spidskål, rødløg, æbler og solsikkekerner.
Tilsæt lidt balsamico, olivenolie, salt og peber.

7. Vend ravioli med butternut og 0,5 dl kogevand.
Smag til med salt.

8. Server ravioli med butternut toppet med mozzarella. Drys med peber.
Server spidskålsalat som tilbehør.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Vegetarburger med rødbede-slaw og ristede solsikke”]

100 g rucula
50 g solsikkekerner (fra i går)
75 g rødbeder
1/4 rødkål
1 appelsiner
2 vegebøffer
2 burgerboller

Basis
0,5 rødløg
olivenolie
havsalt
sort peber
mayonnaise
sennep

Opskrift

1. Tænd ovn på 225 grader.

2. ? Klargør og hak:
Rødkål: Fint.
Rucola: Groft.
Appelsiner: Presset.
Rødløg: Tynde skiver.
Rødbeder: Revet på rivejern.

3. Varm vegetarbøffer i ovnen efter anvisning på pakken.

4. Kom rødløg og rucola i hver sin skål.

5. Rist mandler på en varm pande i lidt olie.

6. I en skål: Vend rødkål, rødbede, solsikkekerner, appelsinsaft og 2,5 spsk. olivenolie.
Krydr med salt og peber.

7. Lun bollerne i den varme ovn.

8. Fyld vegetarbøf, slaw, rucola og rødløg i bollerne.
Tilføj mayo, ketchup eller sennep efter egen smag.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pasta med kødboller, tomat og spinat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Butternut-ravioli med mozzarella og spidskålsalat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]