[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 44

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”520kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 42%

? 83% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’44’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

36 varer:

ris
kylling
chili
lime
blomkål
gulerødder
ingefær
pita
creme fraiche
squash
forårsløg
bacon
tomater
rucula
parmesan
agurk
avocadoer
peanutbutter
citron
grønne bønner
tortilla
broccoli
spidskål

Basis

Olivenolie
salt
peber
soja
sukker
10 fed hvidløg
1 løg
mel (fx hvedemel)
eddike (fx balsamico eller æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”531 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 41%

? 78% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’44’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Familie’]

23 varegrupper:

ris
kylling
chili
lime
blomkål
gulerødder
ingefær
pita
creme fraiche
squash
forårsløg
bacon
tomater
rucula
parmesan
agurk
avocadoer
peanutbutter
citron
grønne bønner
tortilla
broccoli
spidskål

Basis

Olivenolie
salt
peber
soja
sukker
10 fed hvidløg
1 løg
mel (fx hvedemel)
eddike (fx balsamico eller æbleeddike)

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Quick-kylling med stegte gulerødder og blomkål”]

800g brune
1 pakke kylling
2 chili
2 lime
1 blomkål
700g gulerødder
5 tsk. ingefær
1 broccoli

Basis
Olivenolie
salt
peber
soja
sukker
5 fed hvidløg
1 løg

Opskrift

1. Kog ris efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
Kylling: Strimler.
Chili: Tynde skiver.
Lime: Både.
Blomkål: Mundrette stykker.
Gulerødder: Skiver på skrå.
Løg: Tynde både.
Ingefær: Fintrevet.
Hvidløg: Tynde skiver.
Broccoli: Mundrette stykker.

3. Gennemsteg kylling i en stor pande med lidt olie.
Krydr med salt og peber.
Tag kyllingen af panden.

4. Tilføj lidt olie til panden.
Skru højt op for varmen.
Steg blomkål, broccoli og gulerødder i ca. 4 min.
Tilsæt løg og hvidløg.
Steg 2 min.

5. Tilføj kyllingen til panden igen.
Tilsæt ingefær, 3 tsk. sukker og 1 dl soja.
Kog op.
Krydr med salt og peber.

6. Server ris i dybe tallerkener med grøntsager og kylling.
Pynt med chili og lime.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

 

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Pita-Pizza med bacon, squash og parmesan”]

Alle pitabrød
400g creme fraiche
3 squash
½ bundt forårsløg
Alt bacon
Alle tomaterne
1 bakke rucula
100g parmesan

Basis
Olivenolie
salt
peber
mel (fx hvedemel)
eddike (fx balsamico eller æbleeddike)
4 fed hvidløg

Opskrift

1. Tænd ovnen på 200 grader.
Lad bagepladerne blive i den varme ovn.

2. Steg bacon på en pande.

3. ? Klargør og hak:
Squash: Tynde skiver.
Forårsløg: Fintsnittet – lys og mørk del for sig.
Tomater: Kvarte.
Rucula: Groft snittet.
Hvidløg: Presset.
Pitabrød: Flæk.

4. Bland i en lille skål 7 spsk. olivenolie med hvidløg.

5. Smør creme fraiche på pitabrødenes bløde side (pizzabundene).
Fordel squash og forårsløg (den lyse del) ovenpå.
Tilføj hvidløgsolie, salt og peber.

6. Placer pizzaerne på de varme bageplader.
(bag 2 plader ad gangen i ovnen)
Bag i ca. 10 min minutter til de er gyldne.

7. Vend i en skål tomater og 2/3 af rulula med eddike, olivenolie, salt og peber.

8. Tilføj stegt bacon, parmesan, forårsløg (mørke del) og resten af rucula på pizzaerne.

9. Server den varme pizza med tomatsalaten som tilbehør.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Wraps med bønner, avocado og peanut-dressing”]

300g gulerødder
1 spidskål
1 agurk
½ bundt forårsløg
2 avocado
1-2 chilier
100g peanutbutter
1 citron
250g grønne bønner
12 tortilla

Basis
Olivenolie
salt
1 fed hvidløg

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
Gulerødder: fint.
Rucula: Fint.
Agurk: Tynde stave.
Forårsløg: Fint.
Avocadoer: Tynde skiver.
Chili: Tynde ringe.
Grønne bønner: Enderne skåret af.
Hvidløg: Presset.
Spidskål: Fint.

2. Anret på et fad: Gulerødder, rucula, spidskål, agurk, forårsløg og avocado.

3. Kom chili i en lille skål.

4. Bland i en lille skål: Peanutbutter, hvidløg, 1 dl vand, 2-3 spsk citronsaft.
Smag til med salt.

5. I en gryde: Varm de grønne bønner.
Tilsæt 4 dl kogende vand, lidt salt og lidt olie.
Damp bønnerne til de er sprøde og møre.
Tag dem op og lad dem dryppe af.

6. Varm tortilla på en brødrister

7. Sæt tortilla og alle grøntsagerne på bordet.
Fyld tortilla med grønt, peanutbutter, forårsløg og chili.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Quick-kylling med stegte gulerødder og blomkål”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Pita-Pizza med bacon, squash og parmesan”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]