[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 43

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”375 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 41%

? 100% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’43’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

18 varer:

salat 1 stk
rødbede 1000 g
falafel 200 g
blomkål 1 stk
pitabrød 4 stk
jasminris 1000 g
rød spidskål 1 stk
lime 1 stk
majs 300 g
hakket oksekød 400 g
tomater 1000 g
creme fraiche 400 g
pastinakker 500 g
agurk 2 stk
pølser 300 g
peberfrugter 2 stk
pølsebrød 8 stk

Basis

salt
peber
eddike
sukker
ketchup
sennep
mayo
2 rødløg
4 fed hvidløg
Olivenolie

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”420 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 35%

? 82% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’43’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

17 varegrupper:

salat 1 stk
rødbede 1000 g
falafel 290 g
blomkål 1 stk
pitabrød 4 stk
jasminris 1000 g
spidskål 1 stk
lime 1 stk
majs 300 g
hakket oksekød 400 g
tomater 800 g
creme fraiche 1000 g
pastinakker 500 g
agurk 2 stk
pølser 5280 g
peberfrugter 2 stk
pølsebrød 12 stk

Basis

salt
peber
eddike
sukker
ketchup
sennep
mayo
2 rødløg
4 fed hvidløg
Olivenolie

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Hotdogs med løg, agurkesalat, bagte pastinakker og snackgrønt”]

250 g pastinakker
1 agurk
Alle pølserne
400 g tomater
2 peberfrugter
200 ml creme fraiche
8 pølsebrød
250 g gulerødder

Basis
salt
peber
eddike (fx lagereddike)
sukker
ketchup
sennep
mayo
0,5 løg
1 fed hvidløg

Opskrift
1. Tænd ovnen på 250 grader.

2. ? Klargør og hak:
Løg: Fint.
Hvidløg: Fint.
Gulerødder: Stave.
Pastinakker: Mundrette stykker.
Agurk: Tynde skiver.
Peberfrugt: Stave.
Tomater: Små stykker.
Pølser: Skærs over i to halve.

3. Bred pastinak ud på en bageplade med bagepapir.
Tilsæt olivenolie og salt.
Bag i ovnen til de er møre – ca 25 min.

4. Kog 0,5 dl eddike og 0,5 dl sukker i en gryde til sukkeret er opløst.
Sluk for blusset og krydr med peber.
Tilsæt 2 spsk. iskoldt vand.
Tilsæt agurk og lad dem trække indtil servering.

5. Steg pølserne på en pande efter anvisning på pakken.

6. Anret løg, tomater, gulerødder og peberfrugt i hver deres lille skål.

7. Bland creme fraichen, salt, peber og hvidløg i en lille skål.

8. Lun pølsebrødene.

9. Server pølse i brød med løg, agurkesalat og tomat på toppen og evt. ketchup og sennep.
Spis pastinak, peberfrugt og gulerødder ved siden af – dip i creme fraiche.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

 

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Mexikansk-kødret med spidskål majs og tomater”]

400 g jasminris
0,5 spidskål
1 lime
150 g majs
400 g hakket oksekød
300 g tomaterne
200 ml creme fraiche

Basis
Olivenolie
sukker
salt
eddike
2 fed hvidløg
1 rødløg (alternativt alm. løg)

Opskrift
1. Kog ris

2. ? Klargør og hak:
Rødløg: I både.
Hvidløg: Tynde skiver.
Spidskål: fint.
Lime: I både.
Tomater: I tern.

3. Kog i en gryde: 0,5 dl eddike og 0,5 dl sukker til sukkeret er opløst.
Tilsæt løg. Varm i 3 min. Sluk plusset og lad løgene køle af.

4. Kom majs, spidskål og lime i hver sin lille skåle.

5. Brun kødet på en pande i lidt olie.

6. Tilsæt hvidløg og lidt stærke krydderier til panden.
Steg i ca. 2 min. Tag panden af blusset.

7. Tilsæt tomater til panden og vend med kødet.
Smag til med lime, salt, peber.

8. Servér ris med kød, grønt og creme fraiche på toppen og en limebåde ved siden af.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Pita med falafel, stegt blomkål og rødbedestrimler”]

Salat
1 agurk
100 ml yoghurt
150 g rødbede
200 g falafel
½ blomkål
4 stk pitabrød

Basis
Olie
Salt
Peber
2 fed hvidløg
0,5 rødløg

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
Agurk: I tern.
Rødbede: Revet.
Blomkål: Mindre stykker.
Hvidløg: Presset.
Rødløg: Finthakket.
Salat: Vask.

2. Anret agurk, salat og rødløg på et fad.

3. Bland yoghurt og hvidløg i en lille skål.
Smag til med salt og peber.

4. Varm falafel efter anvisning på pakken.

5. Varm 0,5 dl olie i en dyb pande.
Steg blomkål gyldne i ca. 4 minutter.
Afdryp på køkkenrulle.
Drys med salt.

6. Varm pitabrød på en brødrister.

7. Fyld pitabrød med falafel, blomkål, salat, grønt og dressing. 

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Hotdogs med løg, agurkesalat, bagte pastinakker og snackgrønt”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Mexikansk-kødret med spidskål majs og tomater”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]