[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 42

4 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”514 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 42%

? 95% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’42’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Familie’]

30 varer:

ris 500 g
lime 1 stk
gulerødder 2000 g
tomater 500 g
kokosmælk 400 ml
fisk 450 g
babyspinat 125 g
auberginer 4 stk
couscous 500 g
squash 4 stk
hakket oksekød 800 g
mosede tomater 680 g
rosmarin 1 stk
kartofler 2000 g
kylling 650 g
spidskål 1 stk
agurk 2 stk
yoghurt naturel 1000 ml
hakkede tomater 390g
kylling 280g

Basis

Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
hvidløg
løg
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”534 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 40%

? 89% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’42’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Familie’]

19 varegrupper:

ris 1000 g
lime 1 stk
gulerødder 2000 g
tomater 400 g
kokosmælk 400 ml
fisk 400 g
babyspinat 200 g
auberginer 3 stk
couscous 500 g
squash 4 stk
hakket oksekød 700 g
mosede tomater 680 g
rosmarin 1 stk
kartofler 2000 g
kylling 800 g
spidskål 1 stk
agurk 2 stk
yoghurt naturel 400 ml
hakkede tomater 400 g

Basis

Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
hvidløg
løg
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Fisk i kokosmælk med ris og grøntsager”]

400g ris
1 lime
600g gulerødder
400g tomater
160 ml kokosmælk
Fisk
60g spinat

Basis
Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
2-3 fed hvidløg
2 rødløg

Opskrift
1. Kog ris

2. ? Klargør og hak:
Gulerødder: Halvdelen i skiver, resten i stave.
Tomater: Halvdelen i halve, resten hele.
Lime: I både.
Hvidløg: Tynde skiver.
Rødløg: I både.
Fisk: Skær i tern.

3. Varm en stor gryde med lidt olie.
Sauter gulerodsskiver, hvidløg og rødløg i 1-2 minutter.

4. Smag til med stærke kryderier (karry, chili mv.)
Steg 1/2 min.
Tilføj kokosmælk og 1 dl vand og kog op.

5. Tilsæt halve tomater, lidt soja og sukker.
Vend retten og varm 1-2 minutter.

6. Tilsæt fisketern.
Læg låg på gryden og damp fisken i 1 minut.
Tilsæt spinat og damp i 1-2 minutter.

7. Anret kogte ris med fiskeretten over og limebåde til.
Snackgrønt spises ved siden af.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Bøf med grønt og couscous”]

3-4 auberginer
400g couscous
4 squash
800g hakket oksekød
1000 ml flaske mosede tomater + hakkede tomater
2 kvist rosmarin

Basis
Olivenolie
salt
peber
sukker
2 løg
3-4 fed hvidløg

Opskrift
1. Kog couscous efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
Auberginer: I tern.
Squash: I tern.
Rosmarin: Groft hakket.
Løg: I både
Hvidløg: Tynde skiver.

3. Kom olivenolie i en gryde.
Steg aubergine ca. 7 minutter på middel varme.

4. Form bøffer.
Kom olie på en pande.
Steg bøfferne ca. 10 minutter. Krydr med salt.

5. Kom couscous i en skål.
Tilsæt 8 dl kogende vand, lidt olie og salt.
Lad trække i 10 minutter under et viskestykke.
Husk at røre løbende.

6. Tag aubergineternene af gryden.
Kom olie i gryden igen.
Steg squashternene ca. 5 minutter.

7. Tilsæt løg og hvidløg til squashternene.
Steg i yderligere 4 minutter.
Tilsæt aubergineternene.
Hæld tomatsaucen på og krydr med salt, peber og sukker.
Lad simre i 6 minutter, smag til med rosmarin.

8. Server bøf med couscous og grønt.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

1000g gulerødder
1400g kartofler
700-800g kylling
1 spidskål
2 agurk
400ml yoghurt naturel

Basis
Olivenolie
salt
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør
4 fed hvidløg
krydderi

Opskrift
1. Tænd ovnen på 230 grader.

2. ? Klargør og hak:
Gulerødder: I mundrette stykker.
Kartofler: I kvarte.
Spidskål: I kvarte.
Agurk: Revet.
Hvidløg: Revet.

3. På en bageplade med bagepapir:
Bland gulerodsstykkerne, olivenolie og salt.

4. Fordel også kartofler og kyllingen på bagepladen.
Tilsæt lidt ekstra olivenolie og salt.

5. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

6. Steg spidskålene på en stor pande med smør på alle siderne.
Ca. 12 minutter i alt.

7. Kom agurk og hvidløg i en si. Drys med lidt salt.
Lad det dryppe af i 4-5 minutter.

8. 10 min før kyllingen er færdig:
Drys dine yndlingskryderier samt lidt eddike over kyllingen og grøntsagerne.

9. Klem væden fra agurken.
Rør op med yoghurten og smag til med olivenolie, salt og peber.

10. Server kylling og grønt på en tallerken med spidskål og tzatziki til.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Bøf med grønt og couscous”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]