[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 42

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”360 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 43%

? 100% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’42’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

18 varer:

ris 500 g
lime 1 stk
gulerødder 1000 g
tomater 500 g
kokosmælk 400 ml
fisk 250 g
babyspinat 125 g
auberginer 2 stk
couscous 500 g
squash 2 stk
hakket oksekød 400 g
mosede tomater 680 g
rosmarin 1 stk
kartofler 1000 g
kylling 650 g
spidskål 1 stk
agurk 1 stk
yoghurt naturel 1000 ml

Basis

Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
hvidløg
løg
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”387 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? DU SPARER 32%

? 94% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’42’ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

18 varegrupper:

ris 1000 g
lime 1 stk
gulerødder 1000 g
tomater 400 g
kokosmælk 400 ml
fisk 400 g
babyspinat 250 g
auberginer 2 stk
couscous 500 g
squash 2 stk
hakket oksekød 400 g
mosede tomater 680 g
rosmarin 1 stk
kartofler 1000 g
kylling 400 g
spidskål 1 stk
agurk 1 stk
yoghurt naturel 400 ml

Basis

Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
hvidløg
løg
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Fisk i kokosmælk med ris og grøntsager”]

200g ris
0,5 lime
300g gulerødder
200g tomater
80 ml kokosmælk
Fisk
30g spinat

Basis
Olivenolie
salt
sukker
soja
krydderi
1-2 fed hvidløg
1 rødløg

Opskrift
1. Kog ris

2. ? Klargør og hak:
Gulerødder: Halvdelen i skiver, resten i stave.
Tomater: Halvdelen i halve, resten hele.
Lime: I både.
Hvidløg: Tynde skiver.
Rødløg: I både.
Fisk: Skær i tern.

3. Varm en stor gryde med lidt olie.
Sauter gulerodsskiver, hvidløg og rødløg i 1-2 minutter.

4. Smag til med stærke kryderier (karry, chili mv.)
Steg 1/2 min.
Tilføj kokosmælk og 0,5 dl vand og kog op.

5. Tilsæt halve tomater, lidt soja og sukker.
Vend retten og varm 1-2 minutter.

6. Tilsæt fisketern.
Læg låg på gryden og damp fisken i 1 minut.
Tilsæt spinat og damp i 1-2 minutter.

7. Anret kogte ris med fiskeretten over og limebåde til.
Snackgrønt spises ved siden af.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Bøf med grønt og couscous”]

2 auberginer
200g couscous
2 squash
400g hakket oksekød
500 ml flaske mosede tomater
1 kvist rosmarin

Basis
Olivenolie
salt
peber
sukker
1 løg
2-3 fed hvidløg

Opskrift
1. Kog couscous efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
Auberginer: I tern.
Squash: I tern.
Rosmarin: Groft hakket.
Løg: I både
Hvidløg: Tynde skiver.

3. Kom olivenolie på panden.
Steg aubergine ca. 7 minutter på middel varme.

4. Form bøffer.
Kom olie på en ny pande.
Steg bøfferne ca. 10 minutter. Krydr med salt.

5. Kom couscous i en skål.
Tilsæt 4 dl kogende vand, lidt olie og salt.
Lad trække i 10 minutter under et viskestykke.
Husk at røre løbende.

6. Tag aubergineternene af panden.
Kom olie på panden igen.
Steg squashternene ca. 5 minutter.

7. Tilsæt løg og hvidløg til squashternene.
Steg i yderligere 4 minutter.
Tilsæt aubergineternene.
Hæld tomatsaucen på og krydr med salt, peber og sukker.
Lad simre i 6 minutter, smag til med rosmarin.

8. Server bøf med couscous og grønt.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

500g gulerødder
700g kartofler
400g kylling
1spidskål
1 agurk
200ml yoghurt naturel

Basis
Olivenolie
salt
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør
2 fed hvidløg
krydderi

Opskrift
1. Tænd ovnen på 230 grader.

2. ? Klargør og hak:
Gulerødder: I mundrette stykker.
Kartofler: I kvarte.
Spidskål: I kvarte.
Agurk: Revet.
Hvidløg: Revet.

3. På en bageplade med bagepapir:
Bland gulerodsstykkerne, olivenolie og salt.

4. Fordel også kartofler og kyllingen på bagepladen.
Tilsæt lidt ekstra olivenolie og salt.

5. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

6. Steg spidskålene på en stor pande med smør på alle siderne.
Ca. 12 minutter i alt.

7. Kom agurk og hvidløg i en si. Drys med lidt salt.
Lad det dryppe af i 4-5 minutter.

8. 10 min før kyllingen er færdig:
Drys dine yndlingskryderier samt lidt eddike over kyllingen og grøntsagerne.

9. Klem væden fra agurken.
Rør op med yoghurten og smag til med olivenolie, salt og peber.

10. Server kylling og grønt på en tallerken med spidskål og tzatziki til.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Bøf med grønt og couscous”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

Jubii ? I dag skal vi have rester! 

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]