[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 3

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”382 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 43%

? 81% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’3′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

21 varer:

pasta 400 g
spinat 150 g
peberfrugt 2 stk
tomater 800 g
svinekød 400 g
kyllingefars 600 g g
sandwichbrød, 4 stk
hoisinsauce 100 g
chili 1 stk
koriander 1 stk
gulerødder 750 g
rødkål 1 stk
quinoa 50 g
brød, lys 2 stk
hummus 200 g
pastinak 300 g
aubergine 1 stk
persille 1 stk
citron 1 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvidløg
soja

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”443 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 34%

? 89% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’3′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

19 varegrupper:

pasta 400 g
spinat 150 g
peberfrugt 2 stk
tomater 800 g
svinekød 400 g
kyllingefars 600 g g
groft brød, 4 stk
BBQ 100 g
chili 1 stk
koriander 1 stk
gulerødder 750 g
rødkål 1 stk
quinoa 50 g
brød, lys 2 stk
hummus 200 g
pastinak 300 g
aubergine 1 stk
persille 1 stk
citron 1 stk

Basis

olivenolie
salt
sort peber
hvidløg
soja

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pasta med stegt svinekød og frisk spinat”]

400g pasta
150g spinat
2 peberfrugt
400g tomater
400g svinekød

Basis
olivenolie
salt
sort peber
4 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog pasta efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
300 g spinat: Groft.
2 peberfrugt: Stave.
400 g tomater: Halve.
4 fed hvidløg: Tynde skiver.
400 g svinekød: Tynde strimler.

3. Små skåle: Anret halvdelen af tomaterne og alle peberfrugt.

4. Pande: Steg svinekød i lidt olie. Ca. 3 minutter.
Tilføj resten af tomaterne og steg til kødet er gennemstegt.
Smag til med salt og peber.

5. Stor pande: Steg hvidløg i olivenolie i 2 min.
Tilsæt spinat. Steg 2 min.
Smag til med salt.

6. Skåle: Server pasta med svinekød/tomat.
Top med friske tomater og spinat.
Spis peberfrugt som tilbehør.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Vietnamesisk sandwich med kyllingedeller, gulerødder og koriander”]

600 g kyllingefars
sandwich eller groft brød
100g hoisinsauce
1 chili
1 bundt koriander
500 g gulerødder
1 rødkål
0,5 citron

Basis
olivenolie
salt
soja

Opskrift

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Med en våd ske: Form kyllingfars til små kugler.

3. ? Klargør og hak:
1 grøn chili: Tynde skiver.
1 bundt koriander: Groft.
500 g gulerødder (revet eller i tynde strimler)
1 rødkål: Fint.
1 lime: Både.

4. På et fad: Anret lime, chili, koriander, gulerødder, kål.

5. Lun brødene i ovnen.

6. Varm pande: Steg kødbollerne i olie til de er gennemstegte.

7. Skål: Bland hoisinsaucen med 4 spsk. citron og 4 spsk. soja.
Kom kødbollerne i skålen og vend.

8. Fyld brød med kødboller, gulerod, koriander, chili og kål.
Smag til med lime.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Quinoasalat med hummus, pastinak og lunt brød”]

50g quinoa
2 lyse boller
200g hummus
250g gulerødder
300g pastinak
1 aubergine
1 bundt persille
0,5 citron
400g tomater

Basis
olivenolie
salt
sort peber
1 fed hvidløg

Opskrift

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Kog 50 g quinoa efter anvisning på pakken.

3. ? Klargør og hak:
1 fed hvidløg: Presset.
250 g gulerødder: I stave.
300 g pastinak: Små både.
1 aubergine: Revet.
1 bundt persille: Fint.
1 citron: Presset.
400 g tomater: Tern.

4. Bageplade med bagepapir: Vend pastinak med olie, salt og peber.
Bag dem i ca. 25 min til de er møre.
Hæld dem i en skål når de er færdige

5. Varm bollerne i ovnen.

6. I små skåle: Anret hummus, auberginestrimler og gulerødder.

7. I en skål: Vend quinoa med hvidløg, persille, tomater, salt, olivenolie og citronsaft.

8. Sæt alle skålene på bordet og husk at spise brød til.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pasta med stegt svinekød og frisk spinat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Vietnamesisk sandwich med kyllingedeller, gulerødder og koriander”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]