[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 2

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px”]

[row h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”nemlig” price=”360 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 46%

? 89% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’2′ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

20 varer:

auberginer 2 stk
tomater 400 g
babyspinat 90 g
mosede tomater 500 ml
pasta 500 g
oksekød 400 g
gulerødder 500 g
kartofler 700 g
kylling 400 g
spidskål 0,5 stk
agurk 1 stk
yoghurt naturel 200 ml
rucola 100 g
mandler 20 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

1 rødløg
olivenolie
salt
sort peber
mayonnaise
sennep
0,5 løg
4-5 fed hvidløg
eddike (fx æbleeddike)
smør
krydderi

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”9″]

[ux_price_table title=”Osuma” price=”439 kr.” radius=”25″ depth=”2″]

? INKL. LEVERING

? INKL. ABONNEMENT

? DU SPARER 34%

? 84% ØKO/DK/NØGLEHUL

[week_cart_button week=’2′ year=’current’ webshop = ‘Osuma’ type=’Hurtig’]

19 varer:

auberginer 2 stk
tomater 400 g
babyspinat 90 g
mosede tomater 500 ml
pasta 500 g
oksekød 400 g
gulerødder 500 g
kartofler 700 g
kylling 400 g
spidskål 0,5 stk
agurk 1 stk
yoghurt naturel 200 ml
rucola 100 g
mandler 20 g
rødbeder 75 g
rødkål 0,25 stk
appelsiner 1 stk
vegebøffer 2 stk
burgerboller 2 stk

Basis

1 rødløg
olivenolie
salt
sort peber
mayonnaise
sennep
0,5 løg
4-5 fed hvidløg
eddike (fx æbleeddike)
smør
krydderi

Se indkøbsliste

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]
[gap]

[/section]
[section]

[row v_align=”equal” h_align=”center”]

[col span=”3″ span__sm=”5″ align=”center”]

[gap]

[ux_image_box img=”5115″ image_width=”20″]

UGENS OPKRIFTER

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Pasta med kødboller, tomat og spinat”]

2 auberginer
400 g Tomater
90 g babyspinat
500 ml mosede tomater
500 g pasta
400 g (svine- og) oksekød

Basis
olivenolie
salt
peber
0,5 rødløg
2-3 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog pasta efter anvisning på pakken.
Hæld vand fra pastaen.

2. ? Klargør og hak:
Auberginer: Små tern.
Tomater: Halve.
Løg: Både.
Hvidløg: Tynde skiver.
Spinat: Groft.

3. I en stor grynde med lidt olie:
Steg aubergine til de er møre.

4. Tilsæt hvidløg og løg.
Steg 2 min.
Tilsæt tomater, salt og peber.
Simre i 10 min.

5. I en skål: Rør oksekød og svinekød sammen.
Krydr med salt og peber.
Form små kødboller.

6. Steg kødboller i olie på en varm pande.

7. Vend mosede tomater (glas) og hakkede tomater (dåse) med pastaen.
Tilføj kødbollerne.
Krydr med salt og peber.

8. Server pasta, kødboller og tomatsauce i dybe tallerkener.
Top med aubergine, tomat og frisk spinat.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

500g gulerødder
700g kartofler
400g kylling
0,5 spidskål
1 agurk
200ml yoghurt naturel

Basis
Olivenolie
salt
peber
eddike (fx æbleeddike)
smør
2 fed hvidløg
krydderi

Opskrift

1. Tænd ovnen på 230 grader.

2. ? Klargør og hak:
Gulerødder: I mundrette stykker.
Kartofler: I kvarte.
Spidskål: I kvarte.
Agurk: Revet.
Hvidløg: Revet.

3. På en bageplade med bagepapir:
Bland gulerodsstykkerne, olivenolie og salt.

4. Fordel også kartofler og kyllingen på bagepladen.
Tilsæt lidt ekstra olivenolie og salt.

5. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

6. Steg spidskålene på en stor pande med smør på alle siderne.
Ca. 12 minutter i alt.

7. Kom agurk og hvidløg i en si. Drys med lidt salt.
Lad det dryppe af i 4-5 minutter.

8. 10 min før kyllingen er færdig:
Drys dine yndlingskryderier samt lidt eddike over kyllingen og grøntsagerne.

9. Klem væden fra agurken.
Rør op med yoghurten og smag til med olivenolie, salt og peber.

10. Server kylling og grønt på en tallerken med spidskål og tzatziki til.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Vegetarburger med rødbede-slaw og ristede solsikke”]

100 g rucula
20 g mandler
75 g rødbeder
1/4 rødkål
1 appelsin
2 vegetarbøffer
2 burgerboller

Basis
0,5 rødløg
olivenolie
havsalt
sort peber
mayonnaise
sennep

Opskrift

1. Tænd ovn på 225 grader.

2. ? Klargør og hak:
Rødkål: Fint.
Rucola: Groft.
Appelsiner: Presset.
Rødløg: Tynde skiver.
Rødbeder: Revet på rivejern.

3. Varm vegetarbøffer i ovnen efter anvisning på pakken.

4. Kom rødløg og rucola i hver sin skål.

5. Rist mandler på en varm pande i lidt olie.

6. I en skål: Vend rødkål, rødbede, solsikkekerner, appelsinsaft og 2,5 spsk. olivenolie.
Krydr med salt og peber.

7. Lun bollerne i den varme ovn.

8. Fyld vegetarbøf, slaw, rucola og rødløg i bollerne.
Tilføj mayo, ketchup eller sennep efter egen smag.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Pasta med kødboller, tomat og spinat”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester): Kylling med kartofler, gulerødder og tzatziki”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]

[/row]

[/section]