[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 13

2 PERSONER

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)”]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Quinoa med stegt kylling, squash og peberfrugt”]

1 hjertesalat
400g quinoa
400g kalkun
1 squash
1 peberfrugt
1 lime

Basis
olivenolie
salt og
spidskommen
2 løg
3 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog quinoa efter anvisning på pakken.

2. ? Klargør og hak:
1 hjertesalat: Fint.
1 squash: Skiver a 0,5 cm
1 peberfrugt: Både.
1 lime: Halveres.
2 løg: Både.
3 fed hvidløg: Skiver.

3. Stor pande med olivenolie: Steg kylling ved høj temperatur til kødet er gennemstegt.
Drys med salt.
Tag kødet over på en tallarken.

4. Tilsæt olie til panden igen.
Steg squash, peberfrugt, løg og hvidløg ved meget høj temperatur i 3 min.
Tilsæt saft fra 1 lime og drys med salt.

5. Kom kyllingen tilbage på panden. Steg 3 min.

6. Dybe tallerkener: Quinoa toppes med kylling, grøntsager og hjertesalat.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Lune tortilla med pulled pork, grøntsager og dressing”]

500g pulled pork
½ spidskål
2 agurker
1000g gulerødder
2 peberfrugter
200ml yoghurt naturel
12stk tortilla

Basis
olivenolie
salt
sort peber

Opskrift

1. Gryde: Varm pulled efter anvisning på pakken.

2. ?Klargør og hak:
½ spidskål: Tynde strimler.
2 agurker: Stave.
1000g gulerødder: Stave.
2 peberfrugter: Stave.

3. Anret de snittede grøntsager på et fad.

4. Skål: Bland yoghurt med lidt olivenolie.
Smag til med salt og peber.

5. Varm pande: Lun tortilla.

6. Kom kødet i en dyb tallerken.
Træk det fra hinanden med to gafler.

7. Fyld tortilla med kød, grøntsager og yoghurt.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Nudler med lynstegte broccoli, forårsløg og tamari”]

½ bundt forårsløg
200g fuldkornsnudler
1 broccoli
½ chili
25g tamari
½ lime

Basis
olivenolie
havsalt og
sort peber
2 fed hvidløg

Opskrift

1. Kog nudler efter anvisning på pakken.

2. ?Klargør og hak:
½ bundt forårsløg: Fint.
1 broccoli: Buketter – stokken skrællet og i stave)
½ chili: Fint.
2 fed hvidløg: Presset.
½ lime: Halveres.

3. Varm pande med olivenolie: Steg broccoli (buketter og stokke) møre i ca. 4 min.
Tilsæt chili og hvidløg. Steg i 2 min.
Drys med salt.

4. Hæld vandet fra nudlerne.

5. Tilsæt forårsløg til panden og vend retten.
Sluk for varmen.
Tilsæt nudler og vend.

6. Tilsæt tamari, limesaft, salt og peber til panden.

7. Rettes serveres i skåle eller dybe tallerkener.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Quinoa med stegt kylling, squash og peberfrugt”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Lune tortilla med pulled pork, grøntsager og dressing”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ padding=”16px 16px 16px 16px” margin=”0px 0px 0px 0px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)”]

Ugens ingrediensliste

1 hjertesalat
400g quinoa
400g kylling
1 squash
3 peberfrugt
1,5 lime
500g pulled pork
½ spidskål (i tynde strimler)
2 agurker (i tynde stave)
1000g gulerødder (skuret og i stave)
200ml yoghurt naturel
12stk tortilla-wraps
½ bundt forårsløg
200g fuldkornsnudler
1 broccoli
½ chili
25g tamari

Ugens basisvarer

salt
sort peber
spidskommen
olivenolie

[/col]

[/row]

[/section]