[section label=”1 desktop” bg_color=”rgb(240, 247, 245)” padding=”0px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px”]

[gap height=”15px”]

[row v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

Madplan – Uge 10

2 PERSONER

[ux_price_table title=”Nemlig.com” price=”425 kr.”]

[week_cart_button week=’10’ year=’current’ webshop = ‘Nemlig’ type=’Hurtig’]

[/ux_price_table]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(240, 247, 245)”]

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

[accordion]

[accordion-item title=”Dag 1: Spaghetti med oksekød, stegt squash og mozzarella på toppen”]

100g mozzarella
500 spaghetti
1 squash
400g oksekød
340g mosede tomater
90g salatmix
400g cherrytomater

Basis
olivenolie
salt
peber
eddike
1 løg

Opskrift

1. Kog kartoflerne.

2. ? Klargør og hak:
1 løg: Tynde både.
1 squash: Tern.
400g cherrytomater: Kvarte.
100g mozzarella: Mindre stykker.

3. Stor pande med olivenolie: Steg squash og løg til de tager farve.
Tilsæt og brun kødet.
Tilsæt mosede tomater og lad simre i ca. 4 min.
Drys med salt og peber.

4. Dybe tallerkener: Bland spaghetti med tomat/kød og top med salatmix, cherrytomater og mozzarella.
Dryp med olie og eddike.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 4.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 2: Mørbradbøf med salat, naanbrød og stegt palmekål”]

1 savoykål
2 romainesalat
2 æbler
400g naanbrød
400g mørbrad

Basis
olivenolie
salt
peber
eddike
3 løg

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
1 savoykål: Strimler á 1 cm.
2 romainesalat: Fint.
2 æbler: Små tern.
3 løg: Tynde både.
400g mørbrad: Skæres til bøffer af ca. 2 cm. Tryk dem let flade med hånden.

2. Skål: Bland æble og romainesalat med en smule olivenolie, eddike, salt og peber.

3. Varm pande med olie: Steg løg og savoykål til de er møre.
Drys med salt.

4. Varm naanbrød efter anvsnng på pakken.

5. Varm pande med olie: Steg mørbradbøfferne til de får farve – ca. 3 min på hver side.
Drys med salt og peber.

6. Server mørbradbøf med salat, naanbrød og stegt savoykål til.

? Gem halvdelen af retten i lufttætte beholdere i køleskabet til dag 5.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 3: Søde kartofler og gnocchi med feta og grøn pesto”]

180g feta
400g søde kartofler
300g tomater
400g gnocchi
50g pesto

Basis
olivenolie
salt
sort peber
eddike
smør
2 fed hvidløg

Opskrift

1. ? Klargør og hak:
400g søde kartofler: Skrælles og i små tern.
300g tomater: Tern.
2 fed hvidløg: Presses.
180g feta: Tern.

2. Stor pande med olie: Steg søde kartofler til de er møre, ca. 7 min.
Tilsæt 1 fed hvidløg, salt og peber.

3. Skål: Bland tomat, hvidløg, salt, peber, olivenolie og eddike.

4. Tag søde kartofler af panden.
Tilsæt olivenolie og en klat smør til panden.
Steg gnocchierne i ca. 6 min. til de er sprøde.

5. Tilsæt søde kartofler til panden igen og varm igennem.
Smag til med salt og peber.

6. Server i skåle: Anret søde kartofler og gnocchi med feta, tomatblanding og pesto på toppen.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 4: (Rester) Spaghetti med oksekød, stegt squash og mozzarella på toppen”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Vil du bruge tiden på lidt ekstra motion? ⚽

Eller måske læse en bog? ?

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Dag 5: (Rester) Mørbradbøf med salat, naanbrød og stegt palmekål”]

Jubii ? I dag skal vi have rester!

Du har derfor tid til at spille et spil ?

Eller hvad med at gå en tur? ?

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ padding=”16px 16px 16px 16px” margin=”0px 0px 0px 0px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)”]

Ugens ingrediensliste

125g mozzarella
500 spaghetti
1 squash
400g oksekød
680g mosede tomater
125g salatmix
500g cherrytomater
1 savoykål
2 romainesalat
2 æbler
480g naanbrød
600g mørbrad
150g feta
500g søde kartofler
500g tomater
500g gnocchi
130g pesto

Ugens basisvarer

olivenolie
salt
peber
eddike
4 løg
smør
2 fed hvidløg

[/col]

[/row]

[/section]