Denne side er

Få leveret [grønt og økologisk] mad lige til døren for under 550 kr. Med vores intelligente madplan sparer du 25-50% i forhold til måltidskasserne.

Hos os får du altid

1. Lave priser og mindre madspild

Vi er eksperter i at optimere madplaner så råvarerne bliver brugt op. Derfor kan du købe ind til fem dage for under 550 kr. hvilket er 25-50% billigere end kendte måltidskasser.

2. Plantebaserede måltider

Vi skruer ned for kødet! Der er altid 2-3 vegetarretter med hver uge, som både børn og voksne vil elske. Og vi går altid efter økologiske, danske og nøglehulsmærkede varer.

3. Levering lige til døren

Hver uge finder vi alle varerne hos Rema1000. Du skal blot klikke varerne i kurven med et enkelt klik og vælge leveringstidspunkt. Dine varer leveres med Vigo - Rema 1000's leveringsservice.

4. Tilberedning på 30 min.

Alle vores retter er hurtige at lave. Tag ungerne med i køkkenet og tilbered retterne på under 30 minutter. Så bliver det ikke lettere at være en "grøn familie".

Populære madplaner

Fem dage fyldt med grønne retter

Grøn børnefamilie

Varieret hverdagsmad, som både børn og voksne vil elske. Madplanen består af spændende vegetarretter og klassiske børnevenlige kødretter med et grønt twist.

Fra 31 kr. pr. kuvert

 

Vegetar

Bliv inspireret med lækre plantebaserede måltider hver uge. For dig som vil have masser af grøntsager, smagsindtryk og stor nydelse - og ingen kød.

Fra 31 kr. pr. kuvert

 

Flexitar

Til dig der ønsker at spise mere grønt og plantebaseret, men stadig ønsker en smule kød og fisk. Bliv inspireret med nye spændende smagssammensætninger.  

Fra 31 kr. pr. kuvert

 

Levering til døren

Med et enkelt klik, tilføjes alle varer til kurven hos Rema 1000. Vælg dit ønskede leveringstidspunkt og få det hele leveret til din dør med Rema 1000's leveringsservice Vigo.

Nemlig.com

Denne uges indkøbspris: 498 kr.

Varer der er enten øko/dansk/nøglehul: 92%

Rema 1000

Denne uges indkøbspris: 434 kr.

Varer der er enten øko/dansk/nøglehul: 78%

"Det er altså et smart koncept. Børnene undrer sig over at også vegetarretterne kan smage så godt 🙂 Og så sparer vi rigtig meget på madbudgettet."
Anna Iversen
Svendborg

Helt simpelt

Hos Minimalt har vi kun én madplan.
Til gengæld får den al vores kærlighed 💚

Familie-planen

5 grønne måltider til 4 personer

kr. 79,-/mdr

AdobeStock_281355273_Preview
"Jeg startede Minimalt fordi jeg fandt det svært at spise grønt og varieret i en travl hverdag med tre små børn. Og fordi de forskellige måltidskasser var alt for dyre. Jeg glæder mig til at hjælpe jeres familie til en hverdag med mere overskud"
Lars Louring
Minimalt
Minimalt flexitar madplan - Forkæl dig selv og gør noget godt for miljøet

Spørgsmål?