[section border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 9px 0px 0px”]

[row]

[col span=”1″ span__sm=”12″]

[/col]
[col span=”9″ span__sm=”12″]

Handelsbetingelser Minimalt

 

Firmaoplysninger
Minimalt IVS

CVR: 40038469
Banegårdsgade 21 st.
8000 Aarhus C
Telefon: 61272787
Email: hej@minimalt.dk

 

Det indeholder vores service
Madplanerne indeholder opskrifter til fem dage. To dage laver du dobbeltportion hvilket betyder, at du kun skal tilberede mad tre gange til fem dage. Én dag indeholder desuden en vegetarret.

Ved tilmelding giver du os fuldmagt til at handle på dine vegne hos udvalgte online supermarkeder (lige nu Nemlig.com og Mad.coop.dk). Vi handler hver onsdag eller torsdag og du får besked via e-mail når indkøbet er foretaget. Du kan derefter redigere eller slette din bestilling hos online supermarkedet. Se mere under afsnittet ”Fuldmagt”.

Vi går meget op i økologi, dyrevelfærd og danske råvarer og efterstræber altid dette i vores madplaner. Ca. 70-100% af alle varerne er enten 1) økologiske 2) danske 3) nøglehulsmærkede. Vi laver madplanerne efter de råvarer der er i sæson – og med mange grøntsager. Kød-og fiskeretter indeholder ca. 100 gram kød pr person.

 

Abonnement
Du tilmelder dig abonnementet på madplanen gennem vores hjemmeside minimalt.dk. Abonnementet er løbende og fortsætter, til vi modtager din opsigelse. Abonnementet betales forud for den aftalte periode – du kan tilmelde dig et abonnement der løber fra måned til måned, eller fra kvartal til kvartal. Du opnår en rabat ved at abonnere på vores kvartalsabonnement.

Minimalt kan desuden opsige dit abonnementer uden varsel.

 

Pris for abonnement

Hos Minimalt kan du vælge mellem du abonnementer:

Alle priser er inklusive moms.

 

Pakker og priser
Madplanen er til 2 eller 4 personer i fem dage.

Prisen for dine varer fremgår af hjemmesiden, når du tilmelder dig og inkluderer:

Når du bestiller hos Minimalt angiver du hvilken pakke du gerne vil have leveret og dermed hvilket beløb vi maksimalt må handle ind for på dine vegne. Vi handler aldrig ind for et større beløb end den valgte pakke angiver. Men vi handler ofte ind til en lavere pris end den valgte pakke angiver.

Prisen afhænger af hvilket online supermarked vi benytter i dit område:

Nemlig

2 personer til 5 dage + frugt – 449 kr. (45kr/kuvert)

4 personer til 5 dage – 589 kr. (29kr/kuvert)

4 personer til 5 dage + frugt – 642 kr. (32kr/kuvert)

 

Coop

2 personer til 5 dage + frugt – 524 kr. (52kr/kuvert)

4 personer til 5 dage – 589 kr. (29kr/kuvert)

4 personer til 5 dage + frugt – 642 kr. (32kr/kuvert)

 

Alle priser er inklusive moms.

Prisen inkluderer IKKE dit abonnement hos Minimalt.dk. Pakkens pris viser udelukkende det beløbs som vi må handle varer for inklusiv emballage og levering.

 

Opsige abonnement

Såfremt du ønsker at opsige dit abonnement kan dette gøres under ”min side” når du er logget ind. Find dit abonnement og vælg derefter ”annuller”.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du gøre det senest dagen før næste betalingsdag for at undgå at betale for endnu en periode.

 

Springe en levering over

Hvis du ikke ønsker at modtage varer en given uge, kan du under ”min side” springe 1,2 eller 3 leveringer over. Dette stopper dog ikke dit abonnement – det er altså kun leveringerne der sættes på midlertidig pause.

 

Betaling

Du betaler pr. abonnement hver måned eller hvert kvartal – fra den dag din bestilling er registreret. Betaling sker automatisk på det betalingskort du anvendte ved tilmelding.

Betalingen foretages sikkert gennem Stripes betalingsgateway. Der kan betales med VISA, Mastercard eller VISA/Dankort. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter. Hos Minimalt betaler du ikke gebyrer for at benytte kreditkort. De udgifter afholder Minimalt.

Dine betalingskortoplysninger opbevares krypteret hos Stripe og Minimalt har ikke adgang til disse oplysninger.

 

Manglende betaling

Hvis du har fået nyt betalingskort kan dette være årsagen til at vi ikke kan modtage din betaling. Det kan også være at der ikke har været dækning for betalingen.  

Ved manglende betaling sættes dit abonnement midlertidigt på pause. Vi vil kontakte dig for at finde en løsning på problemet. Hvis vi ikke kan finde en løsning opsiges dit abonnement.

 

Skifte betalingskort

Hvis du vil skifte dit betalingskort, skal du gå ind under ”min side” og vælge ”mit betalingskort” og derefter ”tilføj betalingskort”.

 

Gratis prøveperiode

Du kan helt uforpligtende tilmelde dig 14 dages prøveabonnement på minimalt.dk. Du skal ikke engang indtaste dine betalingsoplysninger og du risikerer derfor ikke at vi trækker et beløb, såfremt du ikke ønsker at fortsætte. Når prøveperioden er udløbet håber vi naturligvis at du har lyst til at fortsætte med et betalt abonnement – men det er 100% frivilligt.

 

Fuldmagt

Minimalt handler ind på dine vegne ved at du giver Minimalt en fuldmagt. Din fuldmagt gives ved accept af handelsbetingelserne og når du i bestillingsformularen bekræfter din fuldmagtgivelse.

Fuldmagten lyder som følger:

”I anledning af mit medlemskab hos Minimalt.dk giver jeg hermed Minimalt IVS (CVR: 40038469) fuldmagt til at foretage følgende handlinger på mine vegne i det omfang, der er beskrevet nedenfor.

 Ikrafttrædelse: Denne fuldmagt er gyldig fra tilmeldingstidspunktet på Minimalt.dk. enten i form af 14 dages gratis prøveabonnement eller som betalende kunde.

 Fuldmagtens omfang: Fuldmægtigen har ret til på mine vegne at:

 Tilbagekaldelse: Jeg kan frit tilbagekalde min fuldmagt fra Fuldmægtigen (Minimalt). Fuldmægtigen (Minimalt) er pligtig til på forlangende straks at give fuldmagten tilbage til mig.

 Det understreges at jeg er i fuld kontrol over min konto hos online supermarkedet og til enhver tid kan tilgå min konto, redigere i mine personlige oplysninger samt ændre og annullere bestillinger.

 Fuldmægtigen (Minimalt) har ikke ret til at foretage ændringer i forhold til mit betalingskort, personlige oplysninger (navn, adresse mv.) og ændre password.

 Ophør: Fuldmagten ophører ved opsigelse af mit abonnement hos Minimalt eller ved manglende betaling af abonnement. Fuldmagten ophører ligeledes, hvis jeg ikke længere har evnen til at handle fornuftmæssigt, eller hvis jeg kommer under værgemål, jfr. værgemålslovens § 5 eller § 7, for så vidt angår de anliggender, der er omfattet af værgemålet eller samværgemålet.  Fuldmagten ophører endvidere ved min død.”

 

Ugentlig bestilling og opskrifter

Hver onsdag og torsdag handler vi på dine vegne i online supermarkedet.

Når vi har handlet sender vi en e-mail der gør dig opmærksom på indkøbet. Mailen indeholder et link til online supermarkedet hvor du kan foretage ændringer, tilføje/fjerne varer mv. Vi skriver også hvilke basisvarer du skal bruge. Hvis du ikke ønsker at modtage den ugentlige mail kan denne let afmeldes.

Hver onsdag udkommer også opskrifter til den kommende uge. Disse kan tilgås på Minimalt.dk. Minimalts hjemmeside er optimeret til mobiltelefoner og du kan derfor have telefonen med i køkkenet når du laver mad. Du kan også tilføje Minimalt til din telefons ”hjemmeskærm” og dermed tilføjes et ikon der fungerer på samme måde som en traditionel app.

 

Frister

Onsdag kl. 9 er fristen for tilmelding til Minimalt for den kommende uge eller ændringer af igangværende abonnementer. Vi handler ind i supermarkederne hver onsdag og torsdag og alle der er registreret som aktive brugere onsdag kl. 9 vil der blive handlet for. Eksempelvis:

Tegnes et abonnement onsdag kl. 10.00 handler vi først for dig onsdagen efter.

Tegnes et abonnement onsdag kl. 8.00 handler vi for dig samme dag (onsdag) eller dagen efter (torsdag).

De samme frister gælder hvis du allerede er abonnent og ønsker at springe en levering over.

 

Online supermarked

Minimalt har intet samarbejde med online supermarkederne og minimalt kan ikke stilles ansvarlig i forhold til varer, levering og kvalitet. Ved problemer med levering (eksempelvis forsinkelser, varer placeret det forkerte sted mv.) eller varer (manglende varer, dårlig kvalitet mv.) skal du altid kontakte det pågældende online supermarked. Det er udelukkende online supermarkedet der er ansvarlig for disse forhold og Minimalt kan i intet tilfælde drages til ansvar.

Det er dit ansvar at læse og accepterer handelsbetingelserne hos det pågældende supermarked.

 

Fortrydelsesret
Hos Minimalt har du altid 14 dage til at teste vores madplan og du skal ikke registrere dit betalingskort – der trækkes derfor ikke automatisk et beløb på dit betalingskort efter endt prøveperiode. Hvis du efterfølgende registrer dig som betalende kunde er der ingen fortrydelsesret. Som udgangspunkt har man i Danmark ikke ret til at fortryde aftaler som eksempelvis mobilabonnementer, avisabonnementer, bogklubber, fitnesscentre mv.

 

Bindingsperiode

Vi har ingen bindingsperiode hos Minimalt. Du kan altid logge ind på ”Min side” og opsige dit abonnement hvorefter alle fremtidige betalinger med det samme bliver annulleret.

Du betaler altid fremadrettet og du kan derfor ikke få hele eller dele af beløbet refunderet, hvis du fortryder dit abonnement. Hvis du eksempelvis har tegnet et abonnement der løber et kvartal og efter én måned fortryder, kan du ikke få refunderet et beløb for de to resterende måneder.

 

Reklamation

Hvis du gerne vil reklamere eller klage over vores produkter eller service bedes du skrive en email til hej@minimalt.dk. Du skal skrive dit kundenummer, og en beskrivelse af problemet.

Reklamation skal ske hurtigst muligt og inden for rimelig tid.

Minimalt har intet samarbejde med online supermarkederne og kan ikke stilles ansvarlig i forhold til levering og kvalitet.

 

Levering

Du modtager din madplan hver torsdag kl. 12. Vi forsøger at holde indkøbslisten opdateret fra torsdag til mandag, hvor vi forventer at du køber dine varer. Derefter kan du ikke være sikker på at varerne er tilgængelige.
Du foretager selv bestilling af varer hos online supermarkederne hvor du vælger leveringstidspunkt. Har du spørgsål til levering, emballage eller kvalitet bedes du kontakte online supermarkedet.

 

Ændringer af handelsbetingelser og vilkår

Minimalt har ret til at ændre handelsbetingelserne, persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Såfremt nye ændringer har en negativ effekt for dig, vil disse dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Hvis et vilkår af retten kendes ugyldig eller ulovlig, påvirker dette ikke gyldigheden af de øvrige vilkår i handelsbetingelserne.

 

Persondatapolitik

 

Generelt
For at foretage køb på minimalt.dk vil du blive bedt om at opgive dine personlige data på hjemmesiden. Disse personlige data er dit rigtige navn, telefonnummer, e-mail-adresse samt øvrige data angivet på siden. Når du bestiller, vil du også blive bedt om at opgive betalingsoplysninger, og du garanterer for, at disse betalingsoplysninger både er gyldige og korrekte. Derudover bekræfter du, at du er den person, som er angivet i betalingsoplysningerne. Minimalt registrerer dit navn og din adresse samt faktura i vores kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke.

Ved spørgsmål i forhold til registrering af dine personlige data bedes du henvende dig til minimalt på hej@minimalt.dk. Dataansvarlig hos Minimalt er Lars Louring

 

Persondatapolitik

Minimalt’s indsamling og behandling af personoplyninger er omfattet af forordning om databeskyttelse (forordning (EU) 2016/679). Forordningen giver nogle nye rettigheder til enkeltpersoner og styrker nogle af de rettigheder, der allerede findes i direktiv 95/46/EF. Direktiv 95/46/EF ophæves med virkning fra 25. maj 2018. Vores politik er gjort forenelig med forordning (EU) 2016/679 og er derfor også forenelig med direktiv 95/46/EF samt nationale gennemførelser heraf, indtil de forældes den 25. maj 2018

For at du kan bruge Minimalt’s service accepterer du indsamling af disse oplysninger:

Vi gemmer dine personlige oplysninger så længe du er aktiv medlem og derefter opbevarer vi dine personlige oplysninger i 5 år hvorefter de slettes.

Indsamling af personlige oplysninger hos Minimalt sker altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.

 

Opbevaring af data

Vi krypterer kundeoplysninger, når de transmitteres, med undtagelse af de e-mails, som sendes til kunderne med deres egne kundeoplysninger. Kundeoplysningerne opbevares ikke krypteret.

Betalingstransaktioner er krypterede og Minimalt har ikke adgang til og opbevarer ikke dine betalingskortoplysninger. Betalingskortinformationerne opbevares af Stripe.com.

Dine data bliver ikke delt med tredjepart undtagen under omstændigheder, hvor en sådan deling er nødvendig for at levere vores tjenester. Vi offentliggør ikke dine data til tredjeparter, så de kan markedsføre deres produkter eller tjenester.

Minimalt kan blive påbudt at offentliggøre personoplysninger som svar på retshåndhævelseskrav fra tilsynsmyndigheder for at opfylde kravene i forordning (EU) 2016/679. Ligeledes i forbindelse med vidneindkaldelse eller andre retslige skridt, når vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte kunders eller andres sikkerhed, i forbindelse med efterforskning af bedrageri eller som svar på en regeringsforespørgsel.

 

Marketing e-mails

Minimalt har efter samtykke ret til at sende dig marketing-emails. Den særlige form for samtykke skal gives utvungent, specifikt og utvetydigt. Disse krav er opfyldt, når du aktivt har tilvalgt at modtage disse e-mails. Du kan altid afmelde dig disse e-mails med få klik eller ved at skrive til os på hej@minimalt.dk. Marketing e-mails forstås både som ugenlige mails der husker dig på ugens nye madplan samt oplysning om nye produkter og services.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Minimalt på hej@minimalt.dk.

 

Klage

Hvis du vil klage bedes du rette henvendelse til Minimalt på hej@minimalt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk.

 

Cookiepolitik

Hos Minimalt respekterer vi dit privatliv og er forpligtede til at beskytte alle former for personlige oplysninger. Ved at benytte vores hjemmeside, accepterer du at du har læst, forstået og er enig i at være omfattet af denne cokiepolitiks vilkår og betingelser og indvilliger derfor i at bruge cookies i henhold til disse vilkår.

Vores hjemmeside bruger cookies for at sikre den bedste brugeroplevelse.

 

Hvad er cookies?

Når du benytter Minimalt.dk indsamler Minimalt oplysninger om dig ved hjælp af en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil. Cookien lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Minimalt kan med andre ord bruge cookies til at huske information om dine tidligere handlinger på siden. Vores cookies indeholder ikke oplysninger, som kan identificere dig som person.

 

Benyttede cookies

Vi benytter eksempelvis Google Analytics til at analysere hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Informationen benyttes til at skabe rapporter om brugen af vores hjemmeside og gøre brugeroplevelsen bedre. Se mere på: https://www.google.com/policies/privacy/

Vi benytter også cookies fra Facebook.

 

Slette cookies

Du kan altid administrere og/eller slette cookies i din browser, men det kan have en negativ indflydelse hjemmesidens stabilitet at blokere eller slette alle cookies. Hvis du vælger at blokere vores cookies, er der risiko for at du ikke er i stand til at bruge alle hjemmesidens funktioner.

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

[/section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *