Handelsbetingelser Minimalt

 

Firmaoplysninger
Minimalt IVS

CVR: 40038469
Godthåbsvej 27, 1 sal, 8660 Skanderborg
Telefon: 61272787
Email: hej@minimalt.dk

 

Det indeholder vores service
Madplanerne indeholder opskrifter til tre eller fem dage med fokus på plantebaserede måltider. 

Vi går meget op i økologi, dyrevelfærd og danske råvarer og efterstræber altid dette i vores madplaner. Ca. 70-100% af alle varerne er enten 1) økologiske 2) danske 3) nøglehulsmærkede. Vi laver madplanerne efter de råvarer der er i sæson – og med mange grøntsager. 

Abonnement
Du tilmelder dig abonnementet på madplanen gennem vores hjemmeside minimalt.dk. Abonnementet er løbende og fortsætter, til vi modtager din opsigelse. Abonnementet betales forud for den aftalte periode – du kan tilmelde dig et abonnement der løber fra måned til måned, eller fra kvartal til kvartal. Du opnår en rabat ved at abonnere på vores kvartalsabonnement.

Minimalt kan desuden opsige dit abonnementer uden varsel.

 

Pris for abonnement

Hos Minimalt kan du vælge mellem du abonnementer:

  • Månedligt abonnement: 79 kr. (svarende til 18 kr. om ugen).
  • Kvartalsvist abonnement: 199 kr. (svarende til 15 kr. om ugen).

Alle priser er inklusive moms.

 

Pakker og priser
Madplanen er til 2 eller 4 personer i 3 eller 5 dage.

Prisen for dine varer hos REMA 1000 fremgår af hjemmesiden, når du tilmelder dig:

REMA 1000

2 personer til 5 dage: Din indkøbspris hos REMA 1000 er maksimalt 300 kr. (30 kr/kuvert)

4 personer til 3 dage: Din indkøbspris hos REMA 1000 er maksimalt 350 kr. (29 kr/kuvert)

4 personer til 5 dage: Din indkøbspris hos REMA 1000 er maksimalt 500 kr. (25 kr/kuvert).

Ud over ovenstående priser kommer leveringsgebyr fra REMA 1000 (VIGO) som typisk ligger på 29 kr. samt dit abonnement til Minimalt.

Alle priser er inklusive moms.

Opsige abonnement

Såfremt du ønsker at opsige dit abonnement kan dette gøres under ”min side” når du er logget ind. Find dit abonnement og vælg derefter ”annuller”.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du gøre det senest dagen før næste betalingsdag for at undgå at betale for endnu en periode.

 Betaling

Du betaler pr. abonnement hver måned eller hvert kvartal – fra den dag din bestilling er registreret. Betaling sker automatisk på det betalingskort du anvendte ved tilmelding.

Betalingen foretages sikkert gennem Stripes betalingsgateway. Der kan betales med VISA, Mastercard eller VISA/Dankort. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter. Hos Minimalt betaler du ikke gebyrer for at benytte kreditkort. De udgifter afholder Minimalt.

Dine betalingskortoplysninger opbevares krypteret hos Stripe og Minimalt har ikke adgang til disse oplysninger.

 

Manglende betaling

Hvis du har fået nyt betalingskort kan dette være årsagen til at vi ikke kan modtage din betaling. Det kan også være at der ikke har været dækning for betalingen.  

Ved manglende betaling sættes dit abonnement midlertidigt på pause. Vi vil kontakte dig for at finde en løsning på problemet. Hvis vi ikke kan finde en løsning opsiges dit abonnement.

 

Skifte betalingskort

Hvis du vil skifte dit betalingskort, skal du gå ind under ”min side” og vælge ”mit betalingskort” og derefter ”tilføj betalingskort”.

 

Gratis prøveperiode

Du kan helt uforpligtende tilmelde dig 14 dages prøveabonnement på minimalt.dk. Du skal indtaste dine betalingsoplysninger og såfremt du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement, skal du huske at opsige det indenfor prøveperioden på 14 dage. 

 

Ugentlig bestilling og opskrifter

Hver mandag udkommer også opskrifter til den kommende uge. Disse kan tilgås på Minimalt.dk. Minimalts hjemmeside er optimeret til mobiltelefoner og du kan derfor have telefonen med i køkkenet når du laver mad. 

 

Frister

Dit abonnement fornyes automatisk hver måned eller kvartalt (alt efter hvad du har valgt). Hvis du eksempelvis bestiller den 6. marts vil der næste gang blive trukket penge på dit betalingskort den 6. april hvis du har et måned-abonnement. Du har selv ansvaret for at huske at opsige dit abonnement inden næste betalingsfrist hvis du ikke længere ønsker at være medlem.

 

Online supermarked

Minimalt har intet formelt samarbejde med REMA 1000 og minimalt kan ikke stilles ansvarlig i forhold til varer, levering og kvalitet. Ved problemer med levering (eksempelvis forsinkelser, varer placeret det forkerte sted mv.) eller varer (manglende varer, dårlig kvalitet mv.) skal du altid kontakte REMA 1000 eller VIGO. Det er udelukkende online supermarkedet der er ansvarlig for disse forhold og Minimalt kan i intet tilfælde drages til ansvar.

Det er dit ansvar at læse og accepterer handelsbetingelserne hos det pågældende supermarked.

 

Fortrydelsesret
Hos Minimalt har du altid 14 dage til at teste vores madplan. Du skal dog huske at opsige dit abonnement indenfor 14 dage hvis du ikke ønsker at betale. Som udgangspunkt har man i Danmark ikke ret til at fortryde aftaler som eksempelvis mobilabonnementer, avisabonnementer, bogklubber, fitnesscentre mv.

 

Bindingsperiode

Vi har ingen bindingsperiode hos Minimalt. Du kan altid logge ind på ”Min side” og opsige dit abonnement hvorefter alle fremtidige betalinger med det samme bliver annulleret.

Du betaler altid fremadrettet og du kan derfor ikke få hele eller dele af beløbet refunderet, hvis du fortryder dit abonnement. Hvis du eksempelvis har tegnet et abonnement der løber et kvartal og efter én måned fortryder, kan du ikke få refunderet et beløb for de to resterende måneder.

 

Reklamation

Hvis du gerne vil reklamere eller klage over vores produkter eller service bedes du skrive en email til hej@minimalt.dk. Du skal skrive dit kundenummer, og en beskrivelse af problemet.

Reklamation skal ske hurtigst muligt og inden for rimelig tid.

Minimalt har intet samarbejde med online supermarkederne og kan ikke stilles ansvarlig i forhold til levering og kvalitet.

 

Levering

Du modtager din madplan hver mandag. 
Du foretager selv bestilling af varer hos online supermarkederne hvor du vælger leveringstidspunkt. Har du spørgsmål til levering, emballage eller kvalitet bedes du kontakte online supermarkedet.

 

Ændringer af handelsbetingelser og vilkår

Minimalt har ret til at ændre handelsbetingelserne, persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Såfremt nye ændringer har en negativ effekt for dig, vil disse dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Hvis et vilkår af retten kendes ugyldig eller ulovlig, påvirker dette ikke gyldigheden af de øvrige vilkår i handelsbetingelserne.

 

Persondatapolitik

 

Generelt
For at foretage køb på minimalt.dk vil du blive bedt om at opgive dine personlige data på hjemmesiden. Disse personlige data er dit rigtige navn, telefonnummer, e-mail-adresse samt øvrige data angivet på siden. Når du bestiller, vil du også blive bedt om at opgive betalingsoplysninger, og du garanterer for, at disse betalingsoplysninger både er gyldige og korrekte. Derudover bekræfter du, at du er den person, som er angivet i betalingsoplysningerne. Minimalt registrerer dit navn og din adresse samt faktura i vores kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke.

Ved spørgsmål i forhold til registrering af dine personlige data bedes du henvende dig til minimalt på hej@minimalt.dk. Dataansvarlig hos Minimalt er Lars Louring

 

Persondatapolitik

Minimalt’s indsamling og behandling af personoplyninger er omfattet af forordning om databeskyttelse (forordning (EU) 2016/679). Forordningen giver nogle nye rettigheder til enkeltpersoner og styrker nogle af de rettigheder, der allerede findes i direktiv 95/46/EF. Direktiv 95/46/EF ophæves med virkning fra 25. maj 2018. Vores politik er gjort forenelig med forordning (EU) 2016/679 og er derfor også forenelig med direktiv 95/46/EF samt nationale gennemførelser heraf, indtil de forældes den 25. maj 2018

For at du kan bruge Minimalt’s service accepterer du indsamling af disse oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Din valgte madplan

Vi gemmer dine personlige oplysninger så længe du er aktiv medlem og derefter opbevarer vi dine personlige oplysninger i 5 år hvorefter de slettes.

Indsamling af personlige oplysninger hos Minimalt sker altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.

 

Opbevaring af data

Vi krypterer kundeoplysninger, når de transmitteres, med undtagelse af de e-mails, som sendes til kunderne med deres egne kundeoplysninger. Kundeoplysningerne opbevares ikke krypteret.

Betalingstransaktioner er krypterede og Minimalt har ikke adgang til og opbevarer ikke dine betalingskortoplysninger. Betalingskortinformationerne opbevares af Stripe.com.

Dine data bliver ikke delt med tredjepart undtagen under omstændigheder, hvor en sådan deling er nødvendig for at levere vores tjenester. Vi offentliggør ikke dine data til tredjeparter, så de kan markedsføre deres produkter eller tjenester.

Minimalt kan blive påbudt at offentliggøre personoplysninger som svar på retshåndhævelseskrav fra tilsynsmyndigheder for at opfylde kravene i forordning (EU) 2016/679. Ligeledes i forbindelse med vidneindkaldelse eller andre retslige skridt, når vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte kunders eller andres sikkerhed, i forbindelse med efterforskning af bedrageri eller som svar på en regeringsforespørgsel.

 

Marketing e-mails

Minimalt har efter samtykke ret til at sende dig marketing-emails. Den særlige form for samtykke skal gives utvungent, specifikt og utvetydigt. Disse krav er opfyldt, når du aktivt har tilvalgt at modtage disse e-mails. Du kan altid afmelde dig disse e-mails med få klik eller ved at skrive til os på hej@minimalt.dk. Marketing e-mails forstås både som ugenlige mails der husker dig på ugens nye madplan samt oplysning om nye produkter og services.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Minimalt på hej@minimalt.dk.

 

Klage

Hvis du vil klage bedes du rette henvendelse til Minimalt på hej@minimalt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk.

Cookiepolitik

Hos Minimalt respekterer vi dit privatliv og er forpligtede til at beskytte alle former for personlige oplysninger. Ved at benytte vores hjemmeside, accepterer du at du har læst, forstået og er enig i at være omfattet af denne cokiepolitiks vilkår og betingelser og indvilliger derfor i at bruge cookies i henhold til disse vilkår.

Vores hjemmeside bruger cookies for at sikre den bedste brugeroplevelse.

 

Hvad er cookies?

Når du benytter Minimalt.dk indsamler Minimalt oplysninger om dig ved hjælp af en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil. Cookien lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Minimalt kan med andre ord bruge cookies til at huske information om dine tidligere handlinger på siden. Vores cookies indeholder ikke oplysninger, som kan identificere dig som person.

 

Benyttede cookies

Vi benytter eksempelvis Google Analytics til at analysere hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Informationen benyttes til at skabe rapporter om brugen af vores hjemmeside og gøre brugeroplevelsen bedre. Se mere på: https://www.google.com/policies/privacy/

Vi benytter også cookies fra Facebook.

 

Slette cookies

Du kan altid administrere og/eller slette cookies i din browser, men det kan have en negativ indflydelse hjemmesidens stabilitet at blokere eller slette alle cookies. Hvis du vælger at blokere vores cookies, er der risiko for at du ikke er i stand til at bruge alle hjemmesidens funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *